Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 29.03.2015, 17:40
feyzade

Standard

Zitat:
Zitat von 1978salih Beitrag anzeigen
Selam Gülkurusu hanim,

Yazdiklarinizda gerceklik payi baya bir yüksek.
Bende Vaybee icersinde bir cok bayan arkadasla tanistim, ve sanirim hic biri benim kendilerine kandirdigimi veya onlara yalan söyledigimi burda söylemezler.

Dürüstlük parayla olmuyor, ama serefsizlik yalancilik vb. karaktersizlik, genelde , kötü emellerine erisebilmek icin , aslinda her iki tarafinda kullandigi bir method diye düsünüyorum.

yani bayanlarin da , bazi anlarinda yalana basvurduklarini , keza hepimiz biliriz.

Yani yalanin, tek bir nedeni vardir !

Oda kendisine güvenirsizlik !

Dogru söylediginde bazi seyleri kaybedecegim korkusu.

Ama sunu bilmeni isterim ki , yalanci erkeklerle , dürüst erkeklerin gezindigi ve eglendigi mekanlar ve ortamlar bile ayridir.

Bence cok kötümser olmamak gerek, dürüst erkekler kadar dürüst bayanlarda mevcuttur cevremizde !

Bence , insanlar bir birine, kalbi maddi manevi deger vermeden önce, tanismalari gerekir.
Sip sevdi olup devamli yalanlara kanan bir cok erkek ve bayan arkadaslarin, tek sorunlari, kendilerini boslukta hissetdiklerinde , hemen bir can simidine sarilircasina , yalancilarin güzel sözlerine kanmaya mahkum olmalaridir.

Kendi problem ve sorunlarini cözmeden , yeni bir aska yelken acmak , akil isi degildir diye düsünüyorum.

Selam ve Selametle
Salih

Güzel bir cevap vermissin Salih. Ellerine saglik.