Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 11.03.2015, 00:14
seyrangah

Standard

Zitat:
Zitat von 1978salih Beitrag anzeigen
Stimmt , im biergarten sitzen und biertrinken ist nicht mein ding.

Sitze lieber mit menschen die etwas saz spielen singen cig kofte rollen und raki geniessen.

Bier habe ich nie gemocht.

Raki ismarkarsan bir kucuk alirim.

Ben dogru is yapana dogru dedigim icin , akp li muhru yemem cok manasiz.
Simdi benim raki ictigimi ve sevdigimi de aslinda beni taniyan bay ve bayan vaybeciler iyi bilir.

Raki reklami yapmiyorum, aklina yanlis bir sey gelmesin.

Yollayacak veya ismarlayacak olursan lutfen altin serisinden olsun ama ala da olur .

Senin icin bir buyuk de deviririz. Yeterki sana yanlis ornek olmayayim.
Mesele nerde biliyormusunuz? Sagda da solda da, Dogu da da Bati'da hep tek tip yasayan, düsünen insanlar var malesef. Cok azinda sürüden ayrilma cesareti var!

Bayiliriz birbirimizi bir kefeye sokmaya. Halbuki bizi birlestiren yönler bizleri ayristiran seylerden cok daha fazladir.

Osmanli'dan günümüze gelen belirli yanlis düsünce yöntemlerimizi atmamiz lazim.
Kadini hor ve hakir görmek cok yanlistir.
Artik günümüzün dünyasinda böyle dünden kalma düsünceler antika olmasi lazim yeni moda degil.

Ben kadin ile bir erkegin esitligine o manada inanamiyorum ben. Cünkü cok farkli yaratilmislar. Ancak onlarin hak ve hukuk önünde esit olmalarinin sonuna kadar savunucusuyum.

Bence bir kadinin hissettigi o anne olma duygusunu hic bir kariyer ona tattirmaz. Ama üc günlük dünyaya da bes günlük arzik lazim. Yani okumasini ve meslek edinmesini de dogru buluyorum.

Kariyer birinci cocugun olmasini zorlastirir ama ikinci ve ücüncü cocugun olmasini da kolaylastirir.
Herseyin azi kar cogu zarar!

Geändert von seyrangah (11.03.2015 um 00:38 Uhr).