Feyzade Sen hep soru soruyorsun ve asla cevap veremiyorsun
Tek sapikligin buda deyil SENIN cevabi aldiktan sonra konuyla alakasiz aptalca yorumlar yaparak yeniden üretip ,bu kezde o DENGESIZ yorumuna dayanarak yeniden yorumlayip soru soruyorsun.SORU SORDUN : CEVAP VERDIM...hani nerde CEVABIN ????????
Tek Küstahligin buda deyil SENIN bana özelden mailer yaziyorsun ,bana telefon numarani teklif ediyorsun senin le muhatap olmak istemedigim belirtiyorum...bu seferde foruma Lara isminde ba$lik acarak mümkün olan en abuk ,hatda mümkün olmayacak kadar abuk yorumlar
yaziyorsun senin dengesizligin bununlada son bulmuyor 1 hafta sonra yine foruda bütün forum okuyucularin isimlerini yazarak vedala$ip nickini siliyorsun,3 gün sonra yine nickini alip geliyorsun.Konu hakkinda hicbir fikir sahibi olmamana ragmen Sen yine kuduz köpek gibi insanlara saldiriyorsun...2 ki$i sohbet ederken 3 ne dü$ER ????????
Zitat:
Zitat von NurBanu
Deli kari, sen yine ne anladin  ,
Lara seni kaale alip cevap bile vermiyor.
|
gayet kendin den emin pi$kin ,iki yüzlü bir tavirla forum yazarlarinin her söyledigini carpitarak
suclamaya devam ediyorsun,iftiraya dedikoduya kar$i cikan drüst insanlara leke bula$tirmaya cali$iyorsun ,seninle mücadele etmek zorunda kaliyorlar.Aptalligi zeka sayiyorsun insanlarla tarti$arak kendini $ampiyonlar liginde sayiyorsun.
ezberini yazmaktan ba$ka söz üretemeyen dengesiz,insanliktan istifa etmi$,utanmayi aklina getirenmeyen gözü dönmü$ HASTA BIR KADINLA BEN NEDEN UGRASAYIMß.NEDEN DÜZELTEYIM
okurlar enayi deyil ya !!!!ONLAR KARAR VERSIN