Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 22.02.2015, 22:23
feyzade

Standard

Zitat:
Zitat von Lara_ Beitrag anzeigen
Feyzade Sen hep soru soruyorsun ve asla cevap veremiyorsun
Tek sapikligin buda deyil SENIN cevabi aldiktan sonra konuyla alakasiz aptalca yorumlar yaparak yeniden üretip ,bu kezde o DENGESIZ yorumuna dayanarak yeniden yorumlayip soru soruyorsun.SORU SORDUN : CEVAP VERDIM...hani nerde CEVABIN ????????

Tek Küstahligin buda deyil SENIN bana özelden mailer yaziyorsun ,bana telefon numarani teklif ediyorsun senin le muhatap olmak istemedigim belirtiyorum...bu seferde foruma Lara isminde ba$lik acarak mümkün olan en abuk ,hatda mümkün olmayacak kadar abuk yorumlar
yaziyorsun senin dengesizligin bununlada son bulmuyor 1 hafta sonra yine foruda bütün forum okuyucularin isimlerini yazarak vedala$ip nickini siliyorsun,3 gün sonra yine nickini alip geliyorsun.Konu hakkinda hicbir fikir sahibi olmamana ragmen Sen yine kuduz köpek gibi insanlara saldiriyorsun...2 ki$i sohbet ederken 3 ne dü$ER ????????

Zitat:
Zitat von NurBanu Beitrag anzeigen
Deli kari, sen yine ne anladin ,

Lara seni kaale alip cevap bile vermiyor.

gayet kendin den emin pi$kin ,iki yüzlü bir tavirla forum yazarlarinin her söyledigini carpitarak
suclamaya devam ediyorsun,iftiraya dedikoduya kar$i cikan drüst insanlara leke bula$tirmaya cali$iyorsun ,seninle mücadele etmek zorunda kaliyorlar.Aptalligi zeka sayiyorsun insanlarla tarti$arak kendini $ampiyonlar liginde sayiyorsun.

ezberini yazmaktan ba$ka söz üretemeyen dengesiz,insanliktan istifa etmi$,utanmayi aklina getirenmeyen gözü dönmü$ HASTA BIR KADINLA BEN NEDEN UGRASAYIMß.NEDEN DÜZELTEYIM

okurlar enayi deyil ya !!!!ONLAR KARAR VERSIN
Bak banucuk, olmadi simdi. Sevgili Lara'ni neden yalanci yerine koyuyorsun?
Kadincagiz bana cevap yaziyor, ardindan Lara sana cevap bile yazmiyor diyorsun.

Kendi kendine ele verdin. Kendi kendine yalanci oldugunu gösterdin, üstelik arkadasini rezil ettin