Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 27.12.2014, 22:32
Benutzerbild von SevtapTuran
SevtapTuran SevtapTuran ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard ögrenmek güc degil ;)

ee ISPAT nerde? biraz ümidim vardi belki bir kelime ögrenirsin diye ama yanilmisim. hala bozuk plak gibi tekrarliyorsun, tek becerdigin kabiliyetini ortaya sergiliyorsun oda zavallilarin CIGLIGI: HAKARET

BAk google ne dermis ISPAT neymis bir sor, gercekten zor degil. belki bir gün basarirsin...belki ömrün yeter anlamaya hm

Zitat:
Zitat von ___CENK___ Beitrag anzeigen
Sen gercekten gerizekalisin!
Yoksa bu kadar aptalca yazmazdin!Eger benim derdim sen olsaydin,inan sen benim olurdun!
Birkere bunu gecelim.....
Git okuma yazman varsa,yazdiklarima bak bakalim,inan senin burdaki yobazlarin,kelle avcilarin bir araya gelse,benimle asik atabilecek kapasiteleri yok....
Bak konuyu o kadar saptirdin ki,en son sözde ben sana teklif getirmisim de sen kabul etmemissine getirdin))))))Cok basitsin cok,inan ki bak sen benim ayarimda biri degilsin....Bu yüzden senin yaptiklarin yazdiklarinla hic ilgilenmedim....Senin gibi ortalik malina kalacagima,inan HADIM ettiririm kendimi.........Bak KIZKURUSU daha yazma,Cünkü;kelle avcilari ile hic bir alakam olsun istemiyorum,turan mis,kelimenin özünü bile bilmiyorsun allahin makadonyalisi................