Zitat:
Zitat von Lara_
He birde Türkiyenin tek felaketi PKK deyil,kendi isteyiyle bir ERDOGAN yaratan ve kendi isteyiyle Türkiyenin kaderini onun ellerine birakan,teslim eden TÜRK halkidir
UYU GAYTO$ UYU
|
Lan Lara, bastan böyle düsündügünü bana söyleseydin ya. Bak o zaman seni kurda kusa yem etmez, sahiplenir, sever ve sefkat gösterirdim. Ama maalesef, damdan düsercesine yazdigin o "benimsin lan" cagristirimli girisimin, bende senin, basit ve düsünemeyen bir erkek avcisi oldugun hissini yaratti.. tüh be! bayagi iyi düsünüyomussun aslinda ne yalan söyliiim..
ama ne yazik ki hersey icin cok gec, en az bulustugun kisiyle
yasadiklarin kadar gercek ve tüm vaybee'nin
kulaktan kulaga konustugu "lara olayi" kadar dogru düsündügümü, durdugumu ve olaylara son derece insani yaklastigimi biliyorsun. Ve senin olayin(sendromun), maalesef senin hayatini kötü anlamda etkileyecek bir gelismeydi... farkedilmeyisler ve pismanliklar getirse bile, sen yalanci chat sövalyesi tarafindan cirkince kirletildin.. Uno'nun öyle cagdas olduguna bak, bir o kadar da yigittir... kirli pasli bir kadina, ki, bu kendi istegiyle gelismisse bu olurlu bakisi da vardir anlamina gelmiyo. ben sana good bye'i cola bardaginin icerisine sigdirilan umutlarinla cektim, bulusmayacaktiiiiiiiiiiiiinnnnnn laraaaaaaaaaaaaaa ;(
banu,
camiye düzenli giden, türbani dush alirken de cikarmayan sen, buna ragmen, yine de seni düsünmek, bilmek ve tanimak ve bununla baglantilia cimak süper bir erdemlik. senin yazdigin itham veya hakaretlerin gecersizligi, saldirgan tavrin ve salakca yasaminin vergisi.. o yüzden hicccc uno'yu vurdukca cenneti hakedicem düsüncesine kapilma.. cünkü senin bana saldirilarin beni irrite edemez. mucuks sana, senin o tatli saldirilarin beni sana daha cok bagliyo
sevtap,
siyasete merak saran ve bu ugurda gelisme kaydetmeye calisan bir insan oldugun belli. Kendi düsüncelerim de olmak üzere, elestirilip sorgulanmayan tüm düsünceler fasistlesir. Su an, sen de ciddi anlamda fasistlesmis bir düsünce söz konusu. beynin icindeki düsünceleri daha da anlamlastirmak icin lütfen diger farkliliklarin sesinden ve icinden sorunlarini dinle, aksi halde O YOK BU YOK gibi jilet gibi keskin girisler öfke dogurur ve hic bir anlamda ciddiye alinmazsin. Yani basinizda, kendi ülkenize bagli baska insanlarin yasadigi topraklarin özerklikleri veya kendincelikleri sizlere batmasin. Bu, allahin ve insanligin adaletinde en dogal haktir.
salih,
batililarin oyunu* diyerek koca halklarin gözyaslarina seyirci kalmak aslinda batililarin oyununa gelmek demektir.cünkü ben kendi evide,diger kardesimle kavga edip barisabilecek merhamete ve beyne sahibim ve dolayisiyla sorunlarin icimizde cözülmesi taraftari ve gücünde oldugumuz bilincindeyim.Ayrica, batililarin destegiyle 1. dünya sonrasi cizilmis o basit sinirlara pek fazla anlam vermemek gerekiyo,genisletilebilinir daraltilanabilinir de, uygun olan neyse o yapilir.. güclü olmak icin insan vucudunun ihtiyaci olan vitaminleri almasi gibi algilaman gerekiyo bunu, yoksa... bazi parcalarimiz da yaptigimiz yanlis siyaset "kanserli ve kurtarilmayan bölge" halini alir. Su an, HDP veya PKK'nin sundugu cözüm önerisini veya öcalan'in roadmap'ini acip bi oku derim..
Sevgiler, Yigit UNO

))