Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 03.11.2014, 22:49
Benutzerbild von Lara_
Lara_ Lara_ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von sadesohbet Beitrag anzeigen
hey yalanci güldan. yalanlarini tekrarliya tekrarliya kendin inanmaya basladin anlasilan.
kes sessini ve otur. söz dinle! yalancilara söz hakki yok!!!
ama yag gibi üste cikmak istiyorsun her zaman ki gibi, hadi büyüklük bende kalsin, sen bos tencere gibi hala cinla dur bir daha cikma karsima, das nächste mal bin ich vielleicht nicht so gnädig und erzähle die ganze wahrheit über dich
Zavalli l kücük oglan cougu ,anlatmazsan o cocugusun..! senin anlatiklarinla beni tanimak isteyen kishi yerin dibine batsin..Sen nasil bir erkeksin ? Sende hic onur gurur yok mu?
Sirf seni istemedim diye senin o kirli yüzünü yüzüne vurdum diye, yapmadigin cirkeflik kalmadi,atmadigin iftira kalmadi....Ben deyil senin karsina cikmak senin nikini okudugum zaman bile tiksiniyorum..Benim nikimi dilinden dü$ürmeyen sensin,her yerde kar$ima cikan da sensin...böyle yaparak mi benimle ileti$ime girecegini saniyorsun? iftira atarak,fake nikler acarak,biliyorum sandigim özelimi burada aciklayrak mi benimle kontakta girebilecegini saniyorsun....PÜhhhh seni o sifatina ..ADAMIM diye ortalikta geziyorsun....bir köpek bile senden daha $ereflidir...Uzak dur benden