Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 01.11.2014, 15:25
CakaBeyy

Standard

Tabii ki Türklerde Suurlu (bilincli) Müslümanlara daha cok güveniyorum...Suurlu derken, mesela cuma namazlarinda bazen gördügüm biri var o karaktersiz bir kac kisiden para alip vermemis birisidir. kendisi bir de almadim diye cok kez yalan söylemistir. bana göre o Müslüman ama suursuz, o yüzden her Müslümani tutmam, sadece Suurlu Müslümanlari tutarim...

Islamiyet benim icin sadece Namaz kilmak, oruc tutmak, zorda kalinca dua etmek degildir. En mutlu günlerinde bile Dua etmektir. Milletin parasina göz dikmek degildir , Sans oyunlarina Futbol maclarina para yatirip kolayindan zengin olmaya calismak degildir.

Millete icki icmeyin, zina yapmayin siz cehenneme gideceksiniz biz cennete demek ve onlara yapma dedigini kendin yapmak degildir. insan baskalarina cehennemlik cennetliksin diyecegini kendi nefsiyle ugrassa mesele cözülecek.

Bilmeyenlerin ayibini görmek degildir, gerektiginde ayibini gördügün kisi senin gördügünü zannetse bile yok ben burada degildim diyerek onu rahatlatmak ve dönüp yoluna gitmektir.

Böyle insanlara Suurlu dedigim icin böyle insanlari severim, diger tarzda ki Türklerden daha cok güvenirim.