Zitat:
Zitat von SevtapTuran
Bu yeni degil ama yeni Haber olarak paylasiyorlar. Zaten tesadüf olamazdi bu kadar türkün böyle kolayca yol ortasinda, "ansizin" kazayla grup grup: otobüste kazayla Bir sürü polis, asker ölmesi; askeriyede olan patlamalar (afyonda gecen yaz), helikopterlerin düsmesi; hepsi kazami?
Sokak ortasinda vurulan sehitlerimizi diyarbakirda PKK lilar kapicilardan kimliklerini ögrenmis. Hainler heryere kanser Gibi yerlesmis: kapicisindan askeriyeye, üniversitelere kadar
|
Sana ne oldu,Son zamanlarda hep böyle yazilar yaziyorsun?Bazen tereddüt geciriyorum bu Sevtap mi yoksa Bosp.adli kisi Sevtap´in nicki ile mi yaziyor diye?Erdogan gerizekalisi agzi ile konusmaya basladin....Bir devlet yilardir düsünün ki cok cesitli milliyetler barindirsin fakat;daha 6 yasindayken bile Andimiz adi altinda tüm milliyetlere zorla türküm dedirtsin...Birileri ister kabul etsin ister etmesin,Kürtler 20 milyonu askin bir nufusla binlerce yil topraklarinda yasamis...Sen dilini kültürünü yasaklamissin,kürtler örgütlenmis dogru veya yanlis kendi haklarini savunmus....Sirf herhangi bir ilden örnek vericek olursak,mesela;Dersimde ne türk yasar nede sunni,fakat tüm köylerine 12 eylülde zorla cami yaptirilmistir....Ordaki Türk sayilacaklar ya asker yada polis vb.devlet yapilanmasidir....Simdi burda bir halkin herseyi bilmesi,bunu yargilamasi kadar dogal birsey olabilir mi?Gecenlerde sokak ortasinda bir gazeteci öldürüldügünde bu yaziya benzer bir yazi yazmis olsaydin,inan seni farkli degerlendirirdim...Fakat artik sende,kelle avcilari katarina binmis,her firsatta Pkk adi altinda,kürt düsmanligi yapiyorsun....Simdi burda sormak gerek,ben subayin öldürülmesini lanetleyip kinadim,sen bu gazeteciyi öldürenleri kinadin mi yok....Son söz yerine;sevtap ve benzerleri,insanliginizi sorgulayin,gidisatiniz bana vampirler ordusuna katilmaya hazirlanan kislikler olarak görünüyor...Sizleri toplumlar icinde nifak tohumlari serptiginiz icin kiniyorum!Birgün;bu irkci Fasit kimlikleri tarihe gömecek,cesitli milliyetlerden Türkiye halki!