Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 30.10.2014, 03:27
Benutzerbild von Bosphorus_
Bosphorus_ Bosphorus_ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von Beyazguel60 Beitrag anzeigen

SittiriGittiri (Geschützte Tweets)
@kedibiti

hayir, simdi baktim halan aciktir Twitter hesabi.......

burda bir yanlisin var Bosphorus.

Kasitli olarak mi mesajimi yanlis alintiliyorsun? Profili herkese acikti, simdi DISARIYA kapali diyorum:
Zitat:
Zitat von Bosphorus_ Beitrag anzeigen
Hayir. Bunu paylastiginda profili herkese acikti, takip etmeden herkes birbirinin profilini aciksa eger, ki bunun profili acikti, gorebiliyor. Bu olaydan sonra profilini disariya kapatti.

Bu ortaya ciktiktan sonra gozaltina alindiktan sonra profilini kapattigi haberlerde de gecti.

@kedibiti adlı kişinin Tweetleri gizlidir.

@kedibiti adlı kişinin Tweetlerine ve profilinin tamamına sadece onaylı takipçileri erişebilir.

Zitat:
Zitat von huhusanane Beitrag anzeigen
sen kadinin amacini nerden biliyorsun ?? bence senin düsüncen bir önyargida olabilir.
Yahu allasen... neyse...

Zitat:
twitter tr´yle calistiini sanmiyorum, Polisler baska yollardanda bu kadinin kim oldunu ögrenmis olabilirler.
Ayni sekilde sen de twitter uzerinden benzeri bir sey paylas gorelim nasil yakaladiklarini

Zitat:
@manbey

sen kafayi yedin herhalde. bana bidaha birsey yazma!
yalan ne demedim. sen hayaller dünyasindasin gibi geliyor bana.
kusura bakma benim türkcem ancak sorulari bu türlü sormama yetiyor.
Bosphorus almanca bilse beni yanlis anlamak mümkün olmazdi bilem ve hatta senin gibi art niyetli bir Adaminda yanlis anlamasina hic bir neden kalmazdi!!
simdi türkce ne ögren dersin sen kesin, benim türkcem bana yetiyor ve artiyor, iste Budur!!!
ister anlarsin ister anlamazsin sana kalmis BAY_Cokbilmis !
Kusura bakmayin, anadilim olmayan almanca'yi bilmedigim icin. Ama acaba bir insanin anadili olmayan bir dili bilmememesi mi garip, yoksa kendi anadilini iyi bilmemesi mi? Insan anadilini iyi bilse belki daha iyi soru sorabilir... O yuzden BELKI sen anadilin olan Turkce'yi iyi bilsen bir yanlis anlasilma olmazdi. Yine de pek muhim degil, anadilinde ne demek istedigini anladim

Davalarin sonuclarini merak ediyorum. 3-5 yili soguk hapislerde gecirse fena olmaz. Gerci hapislerimiz soguk bile degil, her ogun yemekleri onlerine geliyor, bol bol yatiyorlar.