Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 25.10.2014, 18:22
___EZEL___

Standard Herkes kültürü ile davranir!

Zitat:
Zitat von Lara_ Beitrag anzeigen
Merhaba Ezel

Burda haddini a$an biri varsa bilki oda Nurbanu deyil "Sensin"bundan Soyadin kadar emin olabilirsin.Illa bir yorum yapmak istiyorsan bunu tarafisiz bir $ekilde yapmayi dene!

Öncelikle $unu o kalin fakana iyice bir yerle$tir
Nur ve Onun gibilerinin...ASLA ..Yalanci,Iftiraci,Ki$iliksiz ,Küfürbaz bir GAY takintisi olamaz..
Bir Iftiraciya,Küfürbaza ,sahip cikanda ondan farkli olamaz..
Senin savundugun bu Zavalli yaratik daha 2 gün önce bir marifetmi$ gibi Küfürlü SEs kaydini yükleyerek acizlig'le övünüyordu...Yanli$ bir $ey varsa..Oda senin Küstahca yorumun...

Sen UNO$ da bir Insan diyorsan ! Bende sana Sen bir Hayvansin diyorum..

Saygilar
Bu dünyanin mayasi bozuk,bizim elimizden birsey gelmez!Sen ve nur isimli sahis,burdaki siyasi fikir tartismalarini,mahalle dedikodularina cektiginiz icindir bizim sitemimiz...Hem senin o provakatif,"Kalin kafa" sözünü sana iade ediyorum...Insanlar burda kör degil,kimin ne oldugunu,ne yapmaya calistigini biliyor,sen ve senin gibiler,deve kusuna özene dursun,biz kimin ne oldugunu gördük...Aynasi istir kisnin,senin aynanda bu yazidir,ar damarindan ameliyat ol bence,damar kalmissa tabi?Birde haddini bil!Yoksa bildirirler!Birseylerin arkasina saklanip,kendini erisilmez ve imkansiz sanma,sende bir ölümlüsün,bir fani yani....Ben senin gibi yükseklerden konusanlari cok gördüm,alasagi etmek benim 1 günü mü alir...Simdi icinde insana ait birsey varsa(Ki pek sanmiyorum),benim yazdiklarima yorum yapma.....