Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 25.10.2014, 17:16
Benutzerbild von uno
uno uno ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Banu, bazen seni icin aptal olaydim da dogrulari yanlis görebilseydim diyorum. Senin gibi periyodik camii'ye giden ve allah'a ibadet edip cennete gidebilmek icin ölmeyi sabirsizlikla bekleyen bir kadin diger yandan, eve kitleyip ise gitsem,kitli kapi arkasinda saatlerce erkegini (beni) bekleyecek bir insan oldugunu bilmek beni daha cok sana bagliyo.

gün gelir ve belki aptallasirim banu, imana gelirim. o zaman badem biyik birakip sana da kalin kumasdan karacarsaflar alip mutlu mesud bi hayat yasariz, halen bu ihtimal var. badem biyigimla seni insalcillastirip,türkiyeyi de demokratiklestirirfiz belki ve cennet icin yasariz öyle kul köle ))

Zitat:
Zitat von NurBanu Beitrag anzeigen
"Biz insana, ana-babasına iyiliketmesini tavsiye ettik. Annesi onu zahmetle taşıdı ve zahmetle doğurdu. Taşınması ile sütten kesilmesi, otuz ay sürer. Nihayet insan, güçlü çağına erip kırk yaşına varınca der ki: Rabbim! Bana ve ana-babama verdiğin nimete şükretmemi ve razı olacağın yararlı iş yapmamı temin et ...." (Ahkaf Suresi / 15)

Anne`ler üzerinden o pis propagandani yapmaya utanmiyacak kadar
assalik bir yaratiksin sen!!!

Tipik bir pkk lisin "korkak", seninkiler ufak cocuklari protestolarda öne saliyorlar, sende burda klavye arkasinda bu CUMARTESI ANNELERINI o igrenc propagandalarina alet edecek kadar acizsin.