Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 18.10.2014, 12:42
Benutzerbild von Bosphorus_
Bosphorus_ Bosphorus_ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von Imogdi Beitrag anzeigen
Bosphorus ...diyorum ya ...istersen sümüklü böcege tap ..
ama senin yürüdün yol yol degil ...

senin Peygamberin > sadece Yahudi liye rekabet icin uydurmu$ durmu$ ..
Senin yolun yol degil. Inkarci ve kinci bir yolda ilerliyorsun. Cok sukur kimsenin hakki kimsede kalmiyor, diger tarafta seninle ben ayni muameleyi goreceksem musluman olmanin ne anlami var, Allah elbette ki musluman ile nefret sacan, dinden, Hz. Muhammed'den, Islam'dan nefret edeni birbirinden cennet-cehennem seklinde ayiracak.

Yahudili diye bir sey yok. Yahudi var, kitaplarinin adi ne desem ona bile cvp veremeyceksin. Tevrat. Simdi Kuran'in nasil ortaya ciktigini anlatmayacagim, bana ne ki, ben niye sana ogretecekmisim. Isteyen gitsin ogrensin.

Ben bu ayetleri cok sevdim yahu!

(İSRA/46) Ve kalplerinin üzerine, Kur'ân'ı anlamalarına engel perdeler geçiririz ve kulaklarına bir ağırlık veririz. Rabbini Kur'ân'da bir tek olarak andığın zaman da ürkerek arkalarına döner kaçarlar.

(ZÜMER/45) Böyle iken, Allah bir olarak anıldığı zaman ahirete inanmayanların yürekleri burkulur da, O'ndan başkaları anıldığı zaman derhal yüzleri güler.

Cuk diye oturuyor ayetler
Zitat:
Zitat von Imogdi Beitrag anzeigen
bana 21.yy daki hayati ,
1500 senelik kitap tan okumam bana
cok rahatsizlik veriyor ...:///
(KEHF/101)Onlar ki, beni hatırlatan âyetlerimden gözleri bir örtü içindeydi. İşitmeye de tahammül edemiyorlardı.