Zitat:
Zitat von uno
Sevgili Ezel,
Forumda süphesiz benim duyum ve teyit kaynakli bilgi paylasimimla bir Lara sendromunun basladigi dogrudur. Zaten bu olay Chatte hüküm sürdügü icin, söz konusu kisiyle(farkli düsünmeme ragmen sevdigim kisidir kendisi) irtabata girip "ya haci, chatte aksama kadar bu kadina su sekil ithamlar yapiyorlar. asli yoksa digerlerine de söyleyelim kirmasinlar" girisi yaparak önlemek istedim ve üzülerek söylüyorum kisiden teyit aldim!. Sonra hic karismadim kavgalarina, NurBanu-Lara ikilisinin chatteki tavirlari ve cirkinlikleri herkes tarafindan biliniyor ve hakaret dolu ithamlarini okumamak icin hep ignorieren opsiyonumu sectim. Forumlarda Banu bazen o saf düsünceleriyle bana catar-satasir. Aldiris etmem ve tebessüm ile karsilarim.
Ancak Lara gercekten de igrenc bir chat karakteri, tartisma konularindan bir tanesine damdan düsen kiremit gibi etkisi yapip benden de gayet olagan bir tepki aldi. Vaybee'de kadin nickleri kolay kolay erkeklere yazmaz, cünkü kadin nicklerinde normalinden de fazla ilgi var ve bu ilgi manyakliginda bir kadinin cikip erkege hic bir gerekce olmadan yazmasini düsünürüm.Lara yaklasik 8-9 ay önce kendiliginden bana yazdi Profil üzeri,beni tanimaya yönelik bazi sorular yönelti ve ben cevapladim. Is sevgili konusuna girince "Evet ilgilendigim var" cevabiyla sohbeti kesmek istedim ve kestim. Daha sonra, *biz buna kapmak icin diyelim* yine yazdigi bir erkek tarafindan igfal ediliyo. Ve bu tarz bir insan,kalkip konularimda hic bir bagim ve baglantim olmadan bana is olsun diye hakaret ediyorsa onun, tarafimdan görülen bu karakterini yazmak ve paylasmak hakkim.
Lara nezdinde kadinlara hakaret ettigim sanilmasin. Bu nick, yasaminda erkek bulamayisi ve sanalda bu arayisinin verdigi azimle bazen cam gibi yere cakilip tuzla buz olabiliyo.Benim bu paylasiminda biraz ve bu yorumumda onun karakterini güclendirip,yanlislarini da görmesini saglayacaktir. Dedigim gibi chatte aksama kadar gündem bu olay, ben olayi dillendirir dillendirmez "ya öyle degil aslinda böyle" onaylamalarinda da bulunanlar oldu.
ne diyodu ahmet arif, tani bunlari tani da büyü!
|
Asil problem ve vahamet bu mesajin tamaminda.... Cunku, mesajin hicbir icerigi forumlarla alakali degil, forumdaki kimseyi ilgilendirmiyor, ve tamamen ozel konusmalari ve ozel muhabbetleri iceriyor.
Chat'teki konusmalarin, ozelden yapilan konusmalarin forumlarla
hicbir alakasi yok. Bir kisi (soz konusu: Lara) forumlarda bir baslikta bu kisinin aleyhinde ''FORUMDAKI KONU'' ILE ALAKALI bir sey yazilmissa, hatta bunu da gectim, ozelden yapilan konusmalar gecmeden hakaret BILE etmis olsa (ki hakaret ve kufur bir basliga yazdigi ilk mesajda Uno'nun her zaman yaptigi sey), bunun karsiliginda kinle ve sinsice ''bak sen otelde bunlari yaptin, sunun altina yattin'' vb. gibi seyler soyleniyorsa, bu tamamen alakasiz, alcakca, cocukca, durustluk yoksunu ve karsi tarafin bir zamanlar gosterdigi iyi niyeti herkesin ortasinda kasitli sekilde suistimal eden, kisiyi ozelde yaptigi muhabbetten dolayi herkese rezil etmeyi ve kucuk gostermeye calisan bir hareket. Asıl bu noktada vaybee yoneticilerinin devreye girmesi gerekirdi, cok ciddi bir terbiyesizlik.
Isin daha da kotusu bu kadar buyuk bir yanlisi ve terbiyesizligi bu kisi ''hak'' olarak goruyor:
Zitat:
Zitat von uno
Ve bu tarz bir insan,kalkip konularimda hic bir bagim ve baglantim olmadan bana is olsun diye hakaret ediyorsa onun, tarafimdan görülen bu karakterini yazmak ve paylasmak hakkim.
|