Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 16.10.2014, 21:23
Benutzerbild von uno
uno uno ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von Man_Bey Beitrag anzeigen
ben kulaktan dolma yalanlara inanmiyorum. bildiklerimi söylüyorum.

pkk-pyd bu videoda nasil iskence yaptigini görürsün. sonunda silahsiz adamin kulagini bile kesmeye calisiyorlar.

bu hepimize tanidik gelecektir. güneydoguda cok kulagi kesilmis kürt kardeslerimizi ölü olarak bulmustuk.

bu pisliklerle övünen pkk simdi biz yapmadik böyle seyler diyorlar.

buyrun kendi gözünüzle görün:
https://www.youtube.com/watch?v=_h7_GJVCtZA
Evet evet, ben de onu diyoru. PKK ideolojisi bu Barzani kürtlerinle 2004'e kadar savasti. Bunlari böyle canavarlastiran dinleri veya ulusal kimlikleri. PKK ideoloji ne dini ne de ulusal kimligi kullanir. Kongre raporlari kürt halki diye islemez, Kurdistan halki diye isler. BDP'nin suryani milletvekili ve BDP'yi yok edip HDP'lesme, DBP'lesme etnik kimlik ve inanca dayali siyaset yapmadigini göstergesi. Ayrica, ne komunizm ne de sosyalizmi salt bir sekilde dayatiyo. Hepsi esnetilip genisletilmis sekidle insanlara sunuluyo.

O anlamda, PKK'yi anlamak gerekiyo. Asiri demokratik bu tutumu yüzünden iki adim yol gidemiyo... He öyle degil de, Bagimsiz Kurdistan ile karisik Allahu Ekber-Yetis ya Ali sloganlari atsa, süphesiz cografyasinin 80%ine hakim olur. Ve bu anlamda kazanacagini bilmesine ragmen yanlis olani degil de dogru olani dayatiyo..