PKK'nin karakollari yok, iskence yapabilecek alani yok.
Aksine,Türkiye tarafindan Jandarma komutanliklari ve karakollarda iskence yapilarak tam 20bin kürt kökenli sivil veya sempatizan öldürülmüstür.
LAN GÖZ ALTINDA ÖLDÜRÜLMÜS 20bin INSAN DIYORUM!!
Insan haklari derneginin toplu mezar haritasi:

Bu katliamlari anlatan onlarca film yapilmistir.
Benim izledigim bazi film isimleri; Min Dit - Kayip Özgürlük
AKP "Allah ve Din" siyaseti yapiyo. Bu resimde gördügün insanlar, ISID'e barbar yollayan dinci kürtlerdir. Dinci kürtler daha düne kadar
3 Alevi öldürürsen cennete, ermeni,süryani veya hristiyan öldürünce ise cennetin VIP kösesine yer edinecegine inaniyorlardi. Bunlari eriten ve yok eden PKK ideolojisi oldu.
Gecen hafta olan olaylarda diyarbakirda öldürülen ISID-AKP sempatizanlarinin agzindan:
"Onlar; Allah ve Peygamber yolunda öldüler, Kuran icin öldüler, Keske biz de ölsek-öldürsek allah icin." cigligi atiyorlar. Bunlar barbar,beyni olmayan ama inanabilen canavarlar. Su kilik ve kiyafetlerine bakin hele.
http://www.sondakika.com/haber/haber...encin-6589334/
PKK yapti denilen 90li okul veya ögretmen ölümleri tamamen hizbullah veya dinci kürtler tarafindan yapilmistir. "okullarimiz da putlara(kemalizme) tapmamizi istiyorlar" istiyorlar diye bir cok yargisiz infazi var hizbullah'in. PKK, esir aldigi askere-ögretmene-milletvekiline,vali,kaymakama cenevre savas sözlesmesini okuyacak düzeyde bir hareketti. Son okul eylemleri ise tamamen AKP'nin anadilde egitim celiskisine iliskin, onlar kendi paralariyla actigi okullari AKP gidip mühürlüyordu.Dolayisiyla burda ki etki-tepkiyi görmek gerekiyo.
Zitat:
Zitat von Man_Bey
bu pkk'nin propagandasi ama gercekler farkli.
pkk dogudaki insanlarimiza 30 yildir iskence yapiyor. cahil kalmalari icin okul yakiyor.
kendi yaptigi katliamlari son 5 yildir inkar etmeye basladilar daha önce övünerek köy yaktiklarini veya aile infaz ettiklerini sitelerinde gösteriyorlardi.
en dogrusunu dogudaki halkimiz biliyor ve secimlerde hdp-pkk veya AK Parti diyecektir. pkknin gercek yüzünü ve yaptiklarini bilen dogudaki vatandaslarimiz 12 yildir AK Parti diyor.
|