Zitat:
Zitat von ___EZEL___
Mazlum kimse ben ondanim,zulm eden kimse ona karsiyim,sirf senin fikirlerini benimsemiyorum diye bana kara calmaya calisiyorsun!Isid destekcisi bir cani olmaktansa Ypg saflarinda bir fedai olmayi tercih ederim,Fakirin hakkini yiyip villalarda yasmaktansa,emegimle alin terimle sokakta kalmaya ve sokakta olanlari ayaga kaldirmaya raziyim....Dünya nimetleri senin olsun,bana icten bir merhaba veren bir cocugun gülüsü yeter ....Cok merak ettiysen söylim,ben asla milliyetci olmam,bir yetistigim yerden ve yetisme tarzimdan dolayi,iki insani esas alan felsefemden dolayi....Herneyse,sen yine bildigini yap,beni istedigin gibi degerlendir,sana ilk söyledigim seyi yine söyliycem...Sen yinede bir insan olarak benim gönlümde kardesim kalacaksin boss!Saygilar cenk
|
Selam ezel ,
beni kastediyorsan?, aslinda bazi konularda hem fikir oldugumuzu önce söylemek istiyorum ve ek olarak, senin fikrin benim fikrim degil asil bizi bizden uzak kilan, sadece senin konuya bakis acinla, pratik düsüncelerinin pekismemesi, diye de ilave etmek istiyorum.
benim seninle veya kisiliginle bir sorunum yok, olamazda.
senin ben ne olduguna bakacak durumda degilim, senin icin de senin ileride ne olacagin önemli.
acikcasi bazan üzüldügüm yazilar görüyorum.
ama senin yazilarin gercekten bazi üzünlerin yaninda, masum bile kaliyor.
birde sunu söylemeden gecemiyecegim:
ne olursa olsun, bazi yalanlarin arkasina siginarak hala, Tr caddelerinde cocuklarin kanina girenlerinde ben asla arkaasinda durmam.
Özgürlük hem senin Hakkin hemde Bütün Tr Vatandasinin, KÖKENI ne olursa olsun fark etmez.
Su hain politikacilar olmasa, su siyonistler olmasa, biz kendi kendimize yeteriz aslinda ama, bilirsinki bazi yaptirimlarin nedeni devamli dis mihrapli !!
Bu gecmis Tr politikasinda ve Kürt politikasinda aleni ortadadir.