Zitat von 1978salih
Selam Kardesim,
ben artik bazi seylerden uzak durulmasindan yanayim.
bunlardan bir tanesi , küfür bir digeri de kendi aklini kullanmamak.
illaki bazi gercekleri bilmenin yolu okumadan gecer, ama bir gercekte sudur ki, eger her okur bir yazarin pesinden giderse, fikir ayrimina girilir.
fikir ayrimini aklin yolu ile cözemeyen, bencil yazarlar veya düsünürler, kendi düsüncelerinin veya tabii olduklari görüsleri savunmak aksadi ile, diger düsünceleri , aleni bir sekilde kötülerler.
illaki insanlar cesit cesit yaratilmistir.
Ama Allah cc icin seven sevilen insanlar, sadece bir YAZAR in kalemini bilir ve ona tabii olur..
Benim Fikrimin ve Aklimin aldigi en büyük KITAP Kuran dir !!
Diger kitaplari okuyarak bile kurandaki gerceklerin kelamlarin nasil bir bir isbat edildigini görmek , bir mucizevi ön görüstür !
Rabbi Alemin öyle güzel yaratmis ki her seyi , ser aramaktan sa HAYR aramayi ben kendime bir yol bildim.
Iyilerim le kötülerim le ben bu yolda giderim.
Benim tek bir emel ve arzum vardir !!!
BÜTÜN INSANLIGIN KARDESLIK FELSEFESINDE ÖMÜR SÜRMELERI VE COCUKLARIN GÜLÜMSEMELERI, BIRDE KENDIM ICIN sadece CENNET !
yani kimsenin ne düsünmesi gerektigini dikta etmiyorum, sadece gercekleri görmeleri icin sadece isaretler veriyorum.
akli olan anlar olmayan beni baglamaz.
lakin betonlasmis fikirleri burda yorumlamaktansa, konuyu devamli olarak ,
birlige beraberlige baglamak hosgörülü olmayi , bir görev bilmek beni daha cok mutlu ediyor.
kisin beni kötülemesi bana hakaret etmesi beni üzsede, ondan bile bir hayr beklentisi icerisinde olmayi daha zor olsada benimsiyorum. (demistim ya sadece islam ve ailem hakkinda yapilan konularda hassasimdir) !
yoksa benim kisiligime yapilan bazi saldirilar , beni pek etkilemez,
o karsi tarafin aslinda , disariya karsiki ETIKETI nebzindedir !
yani onun küfr ü onu alcaltir, beni de kötü olsam bile , burdaki bazi kisilerin nezninde , yüceltir !
yani yapilan hic bir kötülük karsiliksiz kalmaz !
tek hakim Allah tir.
O nun hükmü tartisilmazdir.
Beni inancimdan dolayi , kötüyenler e karsi , kin besleyemem, lakin bir kirginlik duyarim ki, bende zamaninda hatalar yapmisimdir, onun icin kisileri , silmektense , altini cizip dikkat ederim !
selam ve selametle
salih
|