Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 14.10.2014, 01:00
Benutzerbild von Bosphorus_
Bosphorus_ Bosphorus_ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von tatlibela_84 Beitrag anzeigen
su anda gecemiyo ... sagolsun türkler yollari kapatti ... und lassen niemanden durch...
klar.. wieso soll man auch leute rüber lassen.. sie könnten ja helfen den kampf gegen isis zu gewinnen..
wäre ja nicht im interesse von der türkei
Eger sirf sov olsun diye tel orgulerden atlamaya calisip polisi taslarlarsa, olmuyor oyle.

Herkes Suriye'ye gecebiliyor. Oradan gecemeseler bile Kuzey Irak'a gecis serbest, ben kendim ucakla Erbil'e gectim. Gunde on binlerce kisi otobusle Kuzey Irak'a geciyor, erbil'e, Suleymaniye'ye. Best Van otobusleriyle. Neden Kuzey Irak uzerinden savasmaya gitmiyorlar? 1 gunlerini almaz.

Kaldi ki kuzey irak'ta 5 milyondan fazla kurt var, Kobane'ye gitmeleri otobusle bile 6-7 saati almiyor. Neden gitmiyorlar?

Bunlar korkak. Bunlar sadece Turk ordusunu savasa suruklemeye calisirlar, bunlar PKK'nin yaninda araplara karsi savasmamizi isterler. Bunlar anca Turkiye'nin malina mulkune canina kast etmeyi severler, isid'le savasmaya yemez. Bunlar dunyanin en ikiyuzlu insanlari, bunun Kobane protestolarinda ve Unoþ'un yalanlarinda ortaya cikmasi cok guzel, insanlar tanisin bunlarin kanlarini. Kani bozuklar.