Zitat:
Zitat von ___EZEL___
Blokladigim halde bu adamlarin yazma merakini biri bana anlatabilir mi?  )))
|
Sen boyle odleksin. Kimsenin sorularina cevap veremeyince blokluyorsun ama HALEN onlar hakkinda yazip duruyorsun mahalle karilari gibi. Madem kimsenin sana cevap vermesini istemiyorsun, ne diye onlara yaziyorsun?
Zitat:
Zitat von ___EZEL___
Burda sözde anti pkk li olan, bos, 1insan ve man isimli isid destekcilerine dikkay edin bayanlar! Sizi tuzaga düşürüp 100 dolara satabilirler.....
Bu yazdigim nickler gercekte tek kişi. .....Demedi demeyin?
|
Bas edemediklerin kabusun olmus, geceleri ruyalarina da giriyor muyuz?
Zitat:
Zitat von ___EZEL___
Hicte dogru bir tespit değil! Isid destekcisi olduğu apacik belli, tüm dunya Isid e karsi birlesirken, o ypg yi pkk olarak ilan edip, dolayli Isid desteği sunuyor durim bu! Bunu siyasetten az biraz anlayanlar fark eder! Ben daha bunun isid karşıtı bir yazisini okumadim? Bence bu adam radikal bir dinci grubun burdaki örgüt temsilcisi olarak faaliyet yürütüyor!
|
Dunya PKK'yi teror orgutu olarak kabul etmiyor mu?
PKK; Avrupa Birliği, ABD, Birleşmiş Milletler ve NATO ve bölgedeki Türkiye, Suriye, Irak, İran gibi birçok ülke ve uluslararası kuruluş tarafından terör örgütü olarak kabul edilmiştir. Ayrıca; ABD'nin uyuşturucu kaçakçıları listesinde yer almaktadır.
http://tr.wikipedia.org/wiki/PKK
Neden PKK'nin ezilmesini istemek seni bu kadar rahatsiz ediyor? Bu soruyu 100 defa sorduk hic yanit alamadik.
Kobani PKK'ya mezar olacak sen burada zirvalarken