Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 13.10.2014, 23:44
Benutzerbild von Lara_
Lara_ Lara_ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von uno Beitrag anzeigen
bosphorus sen gercekten karaktersizsin. bunu itham veya hakaret olarak algilama,sadece elestiri oalrak al.

Bana vize masrafin benden Suriyeye git teklifinden bulundun ve ben de kabul ettim. Paypal hesabim var 2000 euro yolla demistim, bu tarzin,dönekligin besparasiz biri oldugunu gösterdi ve bunu 500 euroya düsürüyorum.

Karaktersiz ve kari gibi cirkeflesen erkeklerle ciddi sorunlari tartismiyorum ben, parayi yolla adam yerine koyayim seni.

Lara sen su an acinacak bir ruh halindesin güzelim.
Sen nasil Pi$kin bir yalak'sin yaa..
Hala o Pis gözlerin diyer insanlarin üzerinde..Benim ruhum seni dü$ündürmesin .. O pis ruhuna aci,beyinsiz yalak.Güzelim ???
UNO$ GAY'ler tarzim di$i oglan cocugu seni. Ben tercihii "ERKEK ADAMA yaparim".Zavalli Mahluk.

Iftira atarak,yalan yazarak,insanlari karalayarak,insanlari bir birbirine ki$kirtarak,kendini ispatlamaya cali$an "Beyinsiz YALAK"kArekter yoksunu, Karekter Polisi oldu ,kalkmi$ ba$kalarinin Karekterini sorguluyor ,sen bunu yapabilecek en son ki$i bile deyilsin PKK Biti Seni..Bu ara sen yazdiklarimi hakaret olarak sayabilirsin !Biliriz'ki SENIN haz medemeyecegin bir$ey yoktur.PKK'li Pislik SENI

SEN O OLmayan Beyninle "Karektersiz Kari"diyerek kadinlari a$aliyor biraz öncede Karekterden bahsediyordu Findik BEYINLI " Pis Soytari.

Geändert von Lara_ (13.10.2014 um 23:59 Uhr).