11.10.2014, 09:29
|
|
Zitat:
Zitat von Bosphorus_
Konunun biyolojik yonu de var. Kadinin biyolojisi sevgiye, duygusalliga, tek eslilige ve sadakate daha yatkin. Erkegin tersi, hormonlarin etkisi var. Bir soz vardi internette bununla ilgili, kimin neyi ne amacla kullandigi ile ilgili. Erkekler seks icin asik olur (ya da asik olmus numarasi yapar), kadinlar ask icin (aska kavusmak icin) seks yapar. Boyle heriflerin yuzunden bizim gibi masum adamlara da guvenilmiyor ilk basta onyargi oluyor sirf erkek oldugumuz icin  )
Istisnalari var tabi. Onemli olan karsidakini iyi tanimak. Bir omur boyunca maskeli gezen insanlar var.
|
Sence gayet normal degilmi? Bir bayan, atiyorum 5 tane ona "masal" anlatan erkege rastliyor. 6'incisi doguruyo söylüyor. Oda o diger 5'i sayesinde kurban gidiyor. Ne demisler, agzi yanan yogurdu üfliyerek yermis.
O "masal" anlatan erkekler sadece o masal anlatiklari bayana zarar vermiyor, diger dürüst erkeklerede zarar veriyorlar. Ama bencil olduklari icin, umurlarinda degil. Yeterki, kendileri istediklerine kavussunlar. Digerlerin ne önemi var? Sadece bir yürek yikmiyorlar, belkide gelecekte kuralabilecek bir yuvayi engelliyorlar. En komik olanda, kendileri de mutlu olamiyorlar, cünkü böyle olduklari icin, bu kez onlarda ayni sekil bayanlara güvenemiyorlar, neden? kisiyi nasil bilirsin, kendin gibi.
Ama konuyu saptik. Yine atiyorum, sevdigin, veya hoslandigin bir bayan ile berabersin/evlisin. Ama yinede o bayana bazi konularda dogruyu söyleme cesaretini bulamiyorsun. Neden? Hani erkekler erkekdiler? Hani korkusuzdular? Cesurdular? Hadi hep yakalaniyorsunuz, o yine ayri konu (Cem yilmazin dedigi gibi, erkekler söyliyemez cünkü yakalaniyor) madem erkekler cocukluklarindan beri, yalan söylemeye mecbur olmadiklarini ögreniyorlar, neden büyüdüklerinde yinede söylüyorlar. Cevap senin cevabinda sakli, kadinlari kandirsinlar diye. Ama madem erkekler, ve bu kadar muhtesemler, neden bir kadini kandirma ihtiyacini duyuyorlar? Yalan söyliyen bir erkege ben adam demem dogrusu.
|