Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 11.10.2014, 07:45
Benutzerbild von Bosphorus_
Bosphorus_ Bosphorus_ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von uno Beitrag anzeigen
Lara gercekten hastasin sen, manbe muthis bir etki yapmis sana. Konuya girip bana saldiran sensin,tipki chatte oldugu gibi.Chatte seni ignolayabiliyorum ancak toplumsal önemi yüksek olan tartismalarin yasandigi forumlarda yirtik don etkisi yapinca isler biraz degisiyor.Manbe burda ve kendisine söyle, samimi bir sekilde "olm bu kiza böyle mi yaptin" soruma karsilik "evet olm" samimiyetliginde cevap aldim. Ben de chatten tanistigi birisiyle otel'e kadar giden birisi mutlaka bunu istemistir kanaatiyle karismadim.Chat'in diger sakinlerine sana cirkin ithamlar yapmamalarini sonucta seninde bir insan oldugunu belirtmistim,acimistim.Hala aciyorum. Chatte bi daha küfür edersen screen alip foruma koyucam simdiden haberin olsun. (en azindan chat küfürlerinden kurtulduk)
Lara ya da baska biriyle yazismalarin bizim umrumuzda degil. Senin gibi kallesler ozelde paylasilan seyleri, gun gelip devran donunce nette herkesin huzurunda paylasip o kisiyi rencide etme niyetiyle kullanir, tipki halen yapmaya devam ettigin gibi.

Bu arada Kobane'de PKK'li yoldaslarin cifter cifter indiriliyor sen halen donla webcam sex pesindesin. Ne karaktersiz bir seysin boyle. Hangi maksatla vaybee'yi kullandigin da ortaya dokuldu.

Zitat:
Zitat von uno Beitrag anzeigen
Sana bi tafsiye, Almanya hayalin icin bu iki itilmis insanla yakinlasma saglayip evlilik üzeri buraya gelebilirsin. Ha bi de, yiyorsa bu aksam ya da su an online isen chatta web cam ve mikrofon araciligiyla tartisabiliriz. Ibine herif, iletisimde cigir acmis webcam yoluyla iletisimi bile sapiklik veya kepazelik olarak tanimliyorsun.Tabi, kanal farelerinin korkulu rüyasidir webcam.
Once 'tavsiye' demesini ogren.

Senin itilmis insanlar dedigin kisilerle muhabbetim yok ama olsa bile 'hadi gel birbirimize ic camasirimizla kamera acalim, ben gundelik hayatimda hep boyleyim' gibi sacma salak seyler soylemezdim. Karakter yoksunu oldugunu, niyetinin internette baska oldugunu 1 yildir soyluyorum. Bu baslikta da gordugum kadariyla zamaninda guvenip insanca seninle derdini muhabbet ederek paylasmis kisilere isine gelmeyince itilmis yaftasi vuracak kadar, hikayelerini, ozelde yasadiklarini ortaya dokecek kadar kallessin. Manbee'nin bu olay icinde oldugunu bile bilmiyordu kimse.

PKK flamalari icinde yuzunu saklamadan forumda foto paylasacagini soyledin, onu da yapmadin, sasirmadim. Simdi de bana kamerada renkli donunun icindeki bamya pipini, alinmis kaslarini gosterme derdindesin, erkeklere ilgi duymuyorum almayayim. Tartisma sadece don atlet kamera karsisinda mi yapiliyormus denyo? Forumda da tartisma yapilir telefonda da. Neden direkt webcam? Onda da seni paketlerim sorun degil, ama sapiksin bu hos bir sey degil. Internette insanlarin zaaflarini kullanma pesinde olacagina gercek hayatin olsun.

Vaybee moderatorleri neden bu webcam sex manyagi PKK sempatizanini burada barindiriyor anlamis degilim.