Zitat:
Zitat von uno
Lara, büyük umutlarla bulustugun kisinin senin safligi kullanip colana uyku ilaci atip seninle birlikte olusuna en az kobani soykirimi kadar üzüldüm biliyorsun.Tepki de gösterdim.Sürekli seni "fatmagül'ün sucu ne" sendromuna sokmamalari icinde kizdim digerlerine.
Cok büyük umutlar bagliyorsun Lara, herkes UNO gibi yigit degil. Bana özel mesaj yazdiginda ben sana "seninle özelden yazismak istemiyorum" engeli koymustum. gücüne mi gitti bilinmez ama herhangi bir konu-olay olmadan bir erkege yazan kadinin sonu, colasinda uyku ilaci ve hayalleri kirli uyanmaktir. Yine de gecmis olsun dileklerimi senden esirgemiyorum lara, en azindan bu sana büyük bir deneyim olmustur. Erkeklerin özeline pat diye girilmeyecegi en önemlisi de sanaldan tanistigin bir erkegin colasini icmeyecegin konusunda.Keske bu deneyimi düslerini kirletmeden edineydin.Biz de, cola etkisi saldirganligini görmeseydik.
|
Hahahaha
Bu ney? Zekan bu kadarinami yeti,seviyesiz dü$ük dü$üncel özürlü
Sen nerde ya$iyorsun UNO$$? Ben "Avrupa" da ya$iyorum.Ne bu? Camur at Izi kalsin Mantigiyla karalamaya cali$irak mi kendini savunmayi deniyorsun. İftira atmak bir insanı susturmanin,onun inandırıcılığını ortadan kaldırmanın en sinsi ve çirkin yoludur.bir tür psikolojik savaş yöntemi korkakligin ,acizligin ayna gibi ortada....
Herkez UNO$ gibi yigit deyil diyorsun! Senin Yigitlik anlayI$in ortda ,mahalle karilari gibi dedikodu yapmak,iftira atmak....Sana her zaman söyledigim bir $eyi tekrarliyorum..
Sen ve Senin gibilerini ben KÖPEk diye bahceye baglamam.
Bosboros SANA Gerizekali yazdiginda kizarak O pis agzinla akil di$i küfürler sergilemi$tin foruma....
Bosborosa asla katilmiyorum...Sen Gerizekali deyil Gerizekalininda altindasin