Özelden konusma degil Bosphorus, bana yazmamasi icin acik sözlülük yaptim.
Forumdaki diger arkadasimiz "Mannbe" olan macerasi maalesef kötü sonuclanmis,sitenin diger iletisim organlarinda ise insanlar bu kisiyle dalga gecmektedir.
Özelden asilan,asilinca yere cakilan bir nickin genelde saldirmasina karsilik dogrulugun ifsasi özelin ifsasi degildir.Ben dogruyu görmekte uzman dillendirmekte ise bir o kadar cesaretliyim.Lara'nin bulustugu kisiye telefon araciligiyla ulasip israrla böyle birsey yapip yapmadigini sordum.Kendisi burlarda ve mutlaka cevaplayacaktir.
Sadece yazik, sanal platformlarda büyük umutlarla arayis icinde olan bir kadinlastirilmis 30'lu yaslarinda bir kiz.
Kadini elde etmek icin her türlü kisveyi ve yalani mesrulastirmis erkekler.
yok yok... ne uno'nun ne de anadolu yigitliginin size hic bir anlamda ihtiyaci yok.
Zitat:
Zitat von Bosphorus_
Onun aklinin kisa oldugunu gostermek icin verilebilir aslinda. Hatta, ozelden konusulanlari forumda herkesin onunde kallesce anlatacak zihniyette olan birine daha fazlasi verilmesi gerekir.
Bu nedenledir ki, ozellikle kadinlar icin, ozelden kimlerle konusulacagina kimlerle konusulmayacagina, hele Uno gibi PKK'li biri varken, cok dikkat edin. Bunlar gunun birinde size karsi, herkesin onunde kullanilabilir. Az once yaptigi klise mazlum edebiyatinda kullandigi gibi.
|