Zitat:
Zitat von ___EZEL___
Herhangi biryerden kopya cekecegine kendin yazmis olsan,düsüncen bir mantiga otururdu?
Malesef;sen kendi yazdiklarindan bi haber davraniyorsun....Buda tartismayi kisirlastirir,karsindakinin aslinda bir balondan ibaret oldugunu anlarsin!Bundan dolayi geri kalan yazilarina yorum yapmiycam!Ben ezber,kulaktan dolma,kendine has oturmamis düsünce silsilesiyle ugrasamam,beni geriletir ilerletmez!Ne yalan söylim bagnaz olmak istemiyor,seninle tartismayi birakiyorum!
|
Hangisi kopya imis? Uno PeKeKe'lisinin kendi gosterdigi linkten 2 satirlik alinti yaptim, adam öküz, yapacak bir sey yok. Gerisi ve tum tarih bilgileri bana ait, o bilgilerin eksikliginden suphen varsa nette arastir gorursun. Ben burada 1 cumle yazar sizi felc ederim, siz nette 2 saatinizi o bilgiyi okumakla anca kendinize gelirsiniz. Tartisma yapacak donaniminiz ve bilginiz yok, anca laf salatasi.
PKK/YPG'yi kahraman olarak gordugunden yazdiklarina sasirmadim. Sadece ben degil, her Turk, politik dusuncesi ne olursa olsun PKK/YPG'ye karsi cikmalidir. Yoksa Taksim Meydani'nda Ataturk bustunun uzerinde daha coook Apo posteri goruruz.
He bir de, benmle tartismayi biraktigini soyleyip de aylardir yetersiz bilgileriyle tartismaya calisanlar oldu. Diyorum ya, 1 cumleyle felc ediyorum, icinize oturuyor, yine gelip yazmaya calisiyorsunuz. Sozunuzun eri olun bari.