Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 30.09.2014, 04:52
Benutzerbild von Bosphorus_
Bosphorus_ Bosphorus_ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von ___EZEL___ Beitrag anzeigen
Oyu eskiden beri alir orda,Akp den önce refah a gelirdi oylar,tam aksi bir durum gerceklestide,kürtler kendi partilerini ortaya cikardilar,her gecen gün,türkiye siyasetcilerinin izledigi politikadan dolayi dahada güclenip,akp nin elindeki mevzileri alarak ilerliyorlar....Türkiye capinda bir ilki basardilar,yüzde 10 yaklastilar,sanirim bir daha ki secimlerde bu oran dahada yükselir....
Simdi sormak gerek,sirf Isid katillerine boyun egmeyip,onun oyunlarini bozdugu icin mi?Sözde kualisyon güclerinin,gazetelerde bombaladik asparagas haberlerinde hic gercegi yansitmiyor!Cünkü kobeneye 3 koldan saldiran seytanin ordulari,Büyük amerikan silahlariyla saldiriyor,eger gercekten bir hava operasyonu yapilsaydi,o tanklar coktan imha edilirdi?Bu birkere kocaman bir yalan!Bunu görmek icin,yanlizca bakmak gerek....
Urfaya atilan havanlara;Türk ordusunun hicbir karsilik vermeden,sessizligini bozmamasina iliskin niye birsey yazmadin?Isid katillerinin destekcisimisin,türkiye hükümeti gibi?
Ayrica isid katiller ordsunun elinde esir olup,sex kölesi diye köle pazarlarinda satilmaktan,onursuzca yasamaktansa,ölümü secen bir kadinin önünde saygiyla egilmek en dogru olandir!O kadin da, asaletli bir erdem,kendi topraklarini koruyacak kudret var!
Ben senin mantigini birtürlü anlamadim,sen Isid destekciligi yapmak adi altinda,neden milliyetci soven anti insani bir tavra bürünüyorsun?Birde urfaya atilan havan toplarina neden birsey yazmadin?
Simdi burada anafikrin ne onu anlamadim. ISID ile Turkiye'deki kurtlerin oylari ne alaka?

Son duruma gore amerika Irak'ta 270, Suriye'de 65 hava saldirisi gerceklestirmis. Hava saldirilarinda tanklar da vuruldu, bunun videolari da var. Ama dusman savas taktigini bilip de meydanda halay cekmeden gerilla taktigi uyguluyorsa, kamuflaj kullaniyorsa, elbette hava saldirilari yeterli olmaz.

Urfa'ya atilan havan topunun KİMDEN atildigi belli olmamasindan dolayi Turkiye'nin cevap vermemis olabilir miyim? Suriye'de 50 tane terorist orgut var, bunlardan ikisi YPG ve PKK. YPG, PKK ve kurtler butun gucleriyle Turkiye'i savasa sokmak istiyor, provoke ediyor, bunun icin havan topu atmis olamazlar mi?

SID'de seks kole ticareti var mi bununla ilgili hicbir kanit yok. Ayni sey PKK icin de onlarca yil ifade edildi. O kadin bir terorist orgut uyesiydi, Turkiye'de 20 kisilik karakola 300 kisi kallesce saldiran terorist orgutun uyesiydi, bu sefer kallesce saldiramadan olay yerinde imha edilmis. Intihar ettigini nereden biliyorsun? Internette bir suru YPG propaganda videosu dolasiyor, hele cogu, Suriye Ordusu ile ÖSO ile arasinda yasanmis ESKİ catisma videolarini YPG ile ISID arasindaymis gibi gostermeye calisiyor

Dostum ben senin mantigini anlayamadim, ben ISID ve YPG/PKK'ya teror orgutu diyorken, sen YPG/PKK'ya, o kadar teror sacmis olmalarina ragmen teror orgutu diyemiyorsun ve ACIKCA Turkiye'ye karsi teror eylemlerinde bulunmus ve bulunanlara yardim ve yataklik etmis YPG'ye kahraman muamelesi yapiyorsun. Terorizmi desteklememelisin.

Zitat:
Zitat von ___EZEL___ Beitrag anzeigen
Lütfen tartismalarda,insanin kisiligine veya inandigi degerlere hakaret etmeden tartisalim!Küfür bizi anca kisirlastirip,önyargilari artirir!Her insan düsünce belirtebilmeli,fikrini tartisabilmelidir,bu düsünceyi begenirirz,begenmeyiz ayri bir durum,her insan bir birey oldugundan,birey olarak davranmali,kendini ifade edebilmelidir!Bireysel satasmalar,tartisma yürürtmek icin degil kavga etmek icindir!Senden rica ediyorum tartismalarda,uslubuna dikkat et lütfen!
Bunu PKK'li Uno sikigine (evet kendisi bir sikik) soylemeni daha uygun goruyorum. Sen ise bana nasil yaziyorsan ayni cercevede cevap veriyorum. Saygi kazanilan bir seydir. Herkese verilmez, verilmemeli.

PKK'yi savunup Apo'yu lider olarak goren biri toplum icinde barindirilmamali.