Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 21.09.2014, 22:53
Benutzerbild von Bosphorus_
Bosphorus_ Bosphorus_ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Yine tamamen konudan alakasiz, kufur ve hakaret dolu, provokasyona yonelik, fikirsiz zikirsiz trolluk dolu bir msj daha.

Zitat:
Zitat von uno Beitrag anzeigen
hay argumanina sokayim be moruk... 1 yildir nedir bu arguman istegin senin.

Bakin kücük bey, ben size direkt olarak cinsel temas talebi veya dileginde bulunmuyorum.nesnel ya da öznel anlamda cinsellik iceren dileklerimi sunuyorum. Can yücel tarzi sitem de diyebiliriz .
Oysa siz, benim Ege'de ve Avrupanin diger kesimlerinde yasayan düsüncelerimden ve bu forumdan yazdigimdan bihaber 1.-2.-3. derece akarabalarima(sülaleme) alcakca küfürler edebilecek düzeydesiniz.
Fasizm budur.
fasizmin tanimi icin bundan öte arguman aramak aptalliktir.
Bamya pipinle ensest iliskilerini kendine sakla, burasi medeni insanlarin medenice konusacagi bir platform. Eger bir fikrin ya da bilgin yoksa yazmak zorunda degilsin. PKK'li TERÖRİST.

Zitat:
Bi de bisey dikkatimi cekti Bosph-oruspucugum. Karsi cinse göre sekillendigin(düsünce ve hitap tarzi anlaminda) ve Almanya ya yerlesme istemin bu konuda biraz daha belirgenlesiyo.
Herkesi kendin gibi evlenip almanya'ya kacmaya calisan, alman pasaportu icin alman kadinlarla evliligin yollarini arayanlardan mi sandin saksagan. Sanmis olabilirsin, senin cevren oyle insanlardan olusuyor. Ben Ataturk milliyetcisiyim. Sen evlenip oralara yerlesme derdindeyken ben oradan gelen is tekliflerini, akademik davetleri reddediyordum.

Burada yazan diger kisiler senin gibi ilkel degil medenice dusuncelerini dile getirdiklerinden dolayi onlarla ayni fikirde olmasam bile saygili sekilde hitap edilmeleri ve saygi gormeleri normaldir. Sen bir PKK'li TERÖRİST olarak saygi haketmiyorsun, burada kufur ve hakaret kullanan tek kisi sensin sensin, ben degilim. Konuya attigin ilk mesajdan beri belli. Kendin gibi dusunmeyen birine fasist ithaminda bulundun daha ilk msjinda. Diger basliklarda da insanlara durduk yere kufur etmis, karsi cinse bile ''lan, man'' gibi hitaplarda bulunmustun. Kusura bakma ama ilkel ayısın. Bunu burada herkese kanitladin.

Almanya'daki Turk ve Kurt erkeklerin yuz karasisin. Senin gibiler yuzunden almanya'daki kadinlar oradaki Turk/Kurt erkeklerin HANZO oldugunu soyleyip duruyor surekli. Bir gelistirin kendinizi. Once konusmayi ogren.

Zitat:
Gecen Imogdi nickin actigi "Bosph-oruspu gercegi" konsunu okumustum ama cocukca bulmustum Imogdinin sen tanimini. Bu konuda bariz bi sekilde bu istegini ve amacini görebiliyorum.
Oyle acilmis bir baslik yok.

Herkes herkes hakkinda baslik acabilir, senin hakkinda 10 tane baslik acabilirdim ama ona harcanan zamana degmezsin. Imogdi muslumanlara, Islam'a ve kendi gibi dusunmeyen herkese senin gibi kufur ettiginden onu forumda insan yerine koyan yok. Dolayisiyla ha Imogdi ha sen, ayni harcanmis spermin urunlerisiniz.

Bu sitede her yerde foto paylasan sensin ben degilim, ama foto'larin sekilsiz ve yamuk oldugundan bir isine yaramiyor.

Zitat:
Almanyaya yerlesme ihtiyacin varsa, bana özelimden Webmaster nickinle degilde. bu nickinle iyaz.Seni bi sekidle cekeriz orlardan burlara.Kapitalizmin her zaman senin gibi yalakalara ihtiyaci vardir.
Sadece medeniyetsiz ve kufurbaz bir TERÖRİST degil, paranoyaksin da. Bunun tek sahidi ben degilim ki. Millet benim burada msjlarimi okuyup beni ozel mesajlardan tebrik ediyorken, sana ozel mesajlardan da haddini bildiriyorlarsa sende bir sorun var.

Kapitalizmin benim gibilere ihtiyaci varsa neden kapitalist almanya'ya yerlesip orada onlarca yildir yasayan sensin de ben degilim? Her sozun celiski, falso, mesnetsiz, akilsizca. Bati yalakaligi yapan, onlari savunan, onlarin gozune sirin gozukmek icin emperyalizme karsi savasan gariban Ortadogu'lu halka kufurler eden sensin. Komunizm bile boyle degil. Komunizm senin yaptigin gibi batinin kucaginda ziplamak degildir. O ideolojiyi de copluge cevirdiniz insanlar artik komunizmden tiksinir oldu.

Emperyalizme ve siyonizme direnenler komunistler, solcular vb. degil, hele hele almanya'ya yerlesip Marx'tan bahseden senin gibi sigintilar degil, Ortadogu'nun musluman milletleridir.

Zitat:
ps: Webmaster nickinle bana yazdigin yaziyi okuyunca gülmekten yikildim.Ilk firsatta SARI-KIRMIZI-YESIL RENKLER ile güzel bi portre cektiricem.Onud a bu konuya ekliyecem.Webmaster nickinle mi korkutursun yoksa gercekten mi ihbar edersin.Hic de umrumda degil OLM... biz devletlere kas catacak yigitlikte insanlariz.. kaldi kis enin o fasist ve basit oyunalrindan korkucaaaz
Demek ki herkes senin PKK'li terorist oldugunu gormus.

Devletlere ve milletlere silah dogrultacak, silah dogrultanlari savunacak, savunmus oldugun ideolojinin flamalariyla poz verirken yuzunu gozunu korkudan saklayacak korkaklikta insansin. Foto koyacagini soyledin koymadin, yuzunu gozunu kestin, sonra 'istihbarata haber verirsin' diyerekten PKK'li oldugunu itiraf etmis oldun, istihbarattan korktugunu da. Yigit olsaydin yuzunu gozunu kesmeden o PKK flamalariyla foto'lari koyardin.

Zitat:
Absender: webmaster [ Blocken ]
Betreff: Bilişim suçlari
Datum: gestern, 19:18
Forumda yazmiş olduğunuz konular ve resimleriniz şikayet üzerine, ( 3713 )maddeye göre yetkili makamlara iletilmiştir.
Sonunda birileri bir seyler yapiyor demek ki. Terorizme karsi kimse sessiz kalmamali. Klavye arkasina saklanip interneti bu yonde propagandaya kullanan PKK'lilar bulunduklari delikten cikarilmalilar. Site sahiplerini IP ve ISP numaralarini bulmalari konusunda telkinde bulunuyorum. vaybee.com'da terorizm sempatizanligi ve devlet dusmanligi yapanlar barindirilmamali.

Senden diger fotograflari ve bagis yaptigin PKK ofislerinin adlarini da bekliyoruz.