Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 15.09.2014, 17:00
Benutzerbild von 1978salih
1978salih 1978salih ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Selam Can Efendi,

kesinlikle ben imo di hakkinda insan degil , diye bir tabir kullanmadim.
haki ediyor diye de bir sonuc cikarmadim.

kelimelerimi yazildigi gibi okursan kimseyi burda yargilamadim.

ha simdi insan veya degil konusunu gecip, imo nun islam hakkindaki bazi agza alinmaz küfürlerinden tek bir tanesini buraya bütün okurlarin affina siginarak yazmak istiyorum : zitat imo : " sizin islaminizi da dininizide yaradaninizida muhammedinizide s..... "

ha bu sanirim seni aydinlatmak icin yeterli, arti bende senin gibi düsünüyorum, imoya seviyesizce küfürler etmiyorum, ama ona yapilan kisisel küfürlerede hic alinmiyorum.

Eger Imo , kisilere sadece saldirsa idi, benim inancim ve düsüncemin 99 unu kaplayan dinime aleni sekilde küfür etmeseydi, ona hala kardesim, tabirini kullanmaya devam ederdim !

lakin islama allah a ALENI BEL ALTI KÜFÜR EDEN , benim KARDESIM de olamaz , saygi ve sevgimi de KAZANAMAZ !!

ha dedigin gibi ne hali varsa görsün : NASIL KI ISLAMIN AVUKATA VEYA YARGIYA IHTIYACI YOKSA, SANIRIM IMONUN DA , BURDAKI SAVUNMANA OKADAR IHTIYACI VARDIR DIYORUM!

PS: SU SORUMA DA CEVAP VERIRSEN SEVINIRIM: adamin biri karsina gececek senin namusuna serefine bel alti girip cikacak , sende BEN MÜSLÜMANIM, de get basimdan " diye adami karsilik vereceksin , bu senin islam ve müslüman anlayisin mi ??

SELAM VE SELAMETLE
SALIH

Zitat:
Zitat von Can28_ Beitrag anzeigen
.....................

ben polemige girmek istemiyorum,

ama bunu demedende edemiycem:

"Bir Namaz kilmakla Müslüman olunmaz", derdi rahmetli Imam olan Haci Dedem!!!

"trolll, zirton ve lümpen" gibi kelimeler bize yakizmaz diyorum bu kadar kardesim.
------------------------------------

Tabikide Imodi bir Insandir, aksisini diyeni ben Allaha havale ediyorum.

Ben kimseyi savunmuyorum, sadece benim dinim budur diyorum, ve ben dinimi savunuyorum!!

Bir Müslüman küfür etmez, bir insani asaglamaz, bir insani insan olarak görür, bukadar!

Saygilar

PS: SU SORUMA DA CEVAP VERIRSEN SEVINIRIM: adamin biri karsina gececek senin namusuna serefine bel alti girip cikacak , sende BEN MÜSLÜMANIM, de get basimdan " diye adami karsilik vereceksin , bu senin islam ve müslüman anlayisin ??

.....................

Geändert von 1978salih (15.09.2014 um 17:06 Uhr).