Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 27.08.2014, 22:54
Benutzerbild von uno
uno uno ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

benim yaptiklarim hakaret degil,sadece duygu ifadesi.
ama senin kurdugun bu cümle kahpece bir hakaret "git yezidi soydaslarin icin savas".

1.)Yezid degil,EZID. Yezidler,kerbela olayinin aktörleridir. Ezidler ise muslumanliktan önce,zerdusluge benzeyen bir yasam bicimi,inanctir.
2.) ben ne Ezidim ne de Yezidim.
3.) kurdugun bu itham karsisinda "karakterini zkim" demek ise his yansimasidir.Adam olaydin da eyvallah cekeydik dogrularina.

Göööt mk, bi de bilimi gelistiren islami medreseler diyor..Kusura bakma ama, karakterinden sonra "yalanini zkim". dikkat ettiysen olmayan seylerine küfür ettim.Ic ve dis organlarina temas etmeden, YALAN ve olmayan o KARAKTER'in hakaret yidi

Zitat:
Zitat von 1insanol Beitrag anzeigen
SEn önce insan gibi yazmayi ögren

Sonra gel toplum icine söz söyle

Sanalin verdigi rahatlikla havlamayi sokak köpekleri senden daha iyi yapar

Cigeri bes para etmeyen alcak olmasan sanalda hakaret etmezsin

Burda zart zurt edecegine git yezidi soydaslarini isid capulcularina karsi koru.

-Müslümanlar medreselerde ilim bilim ögrenip ögretmeseydi, bugün Dünya insanligi orta cagi yasar olurdu.insan olamiyorsaniz biraz insafli olun.Bilim tarihi okuyun umulurki karanlik magaraniza aydinlik aks eder

-Müslümanlari temsil eden gercek bir Islam devleti ve islami bir lider yer yüzünde yoktur.
Yaklasik bir asirdir Müslümanlar bassiz lidersiz yasamaktalar.Bugünkü sancilar buyüzdendir.

Siyonistlerin, ABD lilerin, Isid`den fazla bir farki yoktur.Kendilerini kamufle etme adina bazen Müslümanlarin arasindan terörist guruplar cikarmalari onlarin taktiklerindendir.Bunu man kafalilar anlayamaz.

Not: yaptigin yapacagin hakaretleri bin misliyle sana iade ediyorum !!