Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 16.08.2014, 05:39
Benutzerbild von uno
uno uno ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

avrupa'ya girmek istemiyosun,kürtleri disliyosun, yunanlari kahpelestirip araplari kallestiriyorsun.haci kusura bakma ama ortadogu bloguna güc olabilme potansiyeli olan türkiyeyi resmen zkiyosun.türkiye diyince sadece tek bir irka indirgedigimi düsünme,tüm azinlik ve farkli inanclariyla bir türkiyeden bahsediyorum,bu senin var olmana ragmen gerceklesecek.

Zitat:
Zitat von Bosphorus_ Beitrag anzeigen
''Almanya Hristiyan Sosyal Birlik Partisi CSU Genel Sekreteri Andreas Scheuer, Türkiye ile AB üyelik müzakerelerinin nihai olarak durdurulmasını istedi''

Harika, bunu isteyen on milyonlarca Turk var.

Turkiye'nin avrupa'da ne isi var bunu ben de merak ediyorum. Avrupa PKK'yi besleyerek Turkiye'ye en buyuk zarari verdi. Turkiye gelisen ulke, tek basina dunyanin en buyuk 8. ordusu. avrupa ulkeleri bir savas durumunda tek basina hareket etmekten korkuyor.

avrupa yuzunden Turkiye'de benzin fiyatlari tavan yapti, Iran'a ab'nin uyguladigi ambargo yuzunden.

avrupa Turkiye'nin nukleer enerjiye sahip olmasina karsi cikiyor.

avrupa kurdistan'in kurulmasini istiyor.

avrupa Turklerin ve muslumanlarin asmile olmasini istiyor.

Avrupa'ya benzemediginiz zaman, kendi benliginizden inancinizdan milliyetinizden vazgecmediginiz surece hicbir zaman Turkleri sevmeyecek, boyle kinci bir hristiyan birligi.

Erdogan CHP cumhurbaskani adayina ''monser'' diyordu sik sik. Bunun ne anlama geldigini bilen var mi acaba? 'Bati ozentisi' demek. CHP bati ozentisidir. Erdogan ise Turklukten yanadir.