Sevgili Feyzade ,
yazimda kendimi kücük düsürdüysem, bu benim kisiligimin zayif olduguna isarettir.
Nasil ki ben bazi arkadaslari burda sadece kendilerini kontrol etmesi hakkinda , sadece önerilerde de bulunsam da , kendim belkide bir kac kelime ile kötü konuma gelebiliyorum.
seninde haklilik payin oldugundan ötürü ve benekalice ye yazdiklarimda belirttigim gibi, benim sadece kisilere hakaret edilmemesi taraftari oldugumu belirtmeme ragmen, bu arzumun yanlis yönlere itilmeye calisilmasi ve hatta senin bile ilk bakista küfür ettigimi algilaman ve benim kendimi , böylece kücük düsürdügümü söylemen , benekalicenin , aslinda benden akilli davrandigini, ve ne kadar yirtik olursa olsun , onun yalanlarinin sizlerde itibar birakmasi, beni rahatsiz etsede, sizlerin dedigi gibi , düsüncelerinize olan saygimdan ötürü, kesinlikle sizlerin bundan sonraki yorumlarina , fazla bi sey katmamayi düsünüyorum.
bakar kör ve blocklanmis beyinlerle , BENIM paylasak bir seyim yok !!!
bir sahsin benim icin iyi veya kötü olmasi , sizlere karsi iyi veya kötü olacagina delil olmayacagi gibi, benim düsüncemin de kendimden baskasini baglamasini düsünmüyorum.
burdaki yorumculara , tavsiye olarak "Blocklayin gitsin" kelimesini aslinda , benekalice hakkinda yazdigim en agir YORUM olarak ifade etmek istiyorum!
Insanlar konusarak anlasir diye bir yorum getirmisin: illaki haklisin ama bir insan her yazisinda en az bir defa asagilama gibi bir yürüyüsle beyanla ve herdefasinda varsayimlarla burda propaganda yapmaya calisiyorsa, benim O insanla bir zaman sonra , fikir alisverisinde bulunmami firenliyor veya yok ediyor.
Bu benim kisisel secimimdir ve bunun suraya buraya cekilmesinden rahatsizlik duyacak olsamda , yinede sessiz kalmayi tercih edecegim.
manbee arkadasimin benim hakkimda ki yorumlari icinde kendisine tesekkürlerimi sunuyorum.
saglicakla kalin !
PS: INSAN ALGILAMAK ISTEDIGI GIBI DEGIL, ICINDEKI SEVIGININ GÜZELLIGI DERECESINDE , HERSEYI ANLAMAYA CALISIR !
BAZI INSANLAR , GÜZEL BAKAR BAZI INSANLAR CIRKIN !
BEN BENIM CIRKIN OLAN TARAFIMLADA YÜZLESEBILECEK KADAR, DÜRÜST OLMAYA CALISAN ZAYIF BIR INSANIM !
SELAM VE SELAMETLE
http://www.vaybee.de/album-show_pict...=29339&page=19
http://www.vaybee.de/album-show_pict...d=29339&page=9
http://www.vaybee.de/album-show_pict...=29339&page=20
ve ilk kez ziyaret ettigim bir profilin nekadar rencide edici ve cirkin oldugunu gördüm , giriniz ve görünüz !
insanlar sevdikleri seyleri lansa etmeye calisir , bazi insanlar ise nefret asilamak icin sadece kötülüklerden bahsederler.
yarasi olan gocunur !
Zitat:
Zitat von feyzade
Bende benox'a hayran degilim. Bunu yazilarim gösteriyo.
Ama nasil ondan fikirlerinize saygi ve anlayis bekliyorsaniz, sizde onun fikirlerine saygi göstermelisiniz.
Onu engelleyin... Sana artik cevap yazmicam... Bu tür yazilar fuzuli.
O sana karsi küfürlü kelime kullandiysa, sen kullanma. Ama ona hakaret ederek, ayni onun seviyesine iniyirsun, ayni nefeste: senin seviyene inmem diyorsun.
Bu yazinla sadece kendini kücük düsürdün.
Insanlar konusarak anlasir. Burasi bir forum. Herkes fikrini söylemekte özgür. Kimsenin kimseden üstünlügü yokdur. Malum bunu anlamiyon cok üye var.
Kimisi kendini hakim zanneder, kimisi kendini üstün görür, kimisi ille benim fikrim dogru diye, yag gibi üste cikmaya calisir.
Yapmayin.
|