Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 05.08.2014, 13:20
Benutzerbild von manbee
manbee manbee ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von feyzade Beitrag anzeigen
Bende benox'a hayran degilim. Bunu yazilarim gösteriyo.
Ama nasil ondan fikirlerinize saygi ve anlayis bekliyorsaniz, sizde onun fikirlerine saygi göstermelisiniz.
Onu engelleyin... Sana artik cevap yazmicam... Bu tür yazilar fuzuli.
O sana karsi küfürlü kelime kullandiysa, sen kullanma. Ama ona hakaret ederek, ayni onun seviyesine iniyirsun, ayni nefeste: senin seviyene inmem diyorsun.
Bu yazinla sadece kendini kücük düsürdün.

Insanlar konusarak anlasir. Burasi bir forum. Herkes fikrini söylemekte özgür. Kimsenin kimseden üstünlügü yokdur. Malum bunu anlamiyon cok üye var.
Kimisi kendini hakim zanneder, kimisi kendini üstün görür, kimisi ille benim fikrim dogru diye, yag gibi üste cikmaya calisir.

Yapmayin.
merhaba feyzade,

salih arkadasimiz benekalice hakkinda ne küfür nede hakaret ediyor yazisinda.

benekalicenin bu kadar küfüründen sonra gayet düzgün yazdigini belirtmek istiyorum. almanca tercümesini yazmaya calisayim belki daha net görebilirsiniz salihin hakaret etmedigini.

Zitat:
Zitat von türkisch
Benekalice sen gercekten insanin sinirine hasar vermeye calisan, kendini bir sey bilen , hayasiz edep ve adapsiz bir kisilige sahipsin.

yalan olan dünyanda kendince hakaretler yaparak baska fikirlerin pesinde kosarak, kendi bilgisizligini bir sekilde gizlemeye calisiyorsun.
Zitat:
Zitat von deutsch
Benekalice du bist wirklich eine nervtötende, eingebildete person ohne schamgefühl, ohne anstand und benehmen.

in dieser vergänglichen welt beleidigst du andere, hinkst hinter fremden ansichten her, und versuchst damit deine unwissenheit zu verstecken.
hatasiz kul olmaz. ben burada hakaret göremiyorum ama gören arkadaslar varsa beni bu konuda aydinlatsin lütfen.

ps. ben burada salihin avukatligini yapmiyorum ama haksizliga ugramasinida istemiyorum.