Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 25.07.2014, 18:38
Benutzerbild von manbee
manbee manbee ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von lafebesi Beitrag anzeigen
Devam :-)

Konuya öyle bir giris yaptin ki esi benzeri yok Calikusu..

Burada yazan herkesi ayni kefeye koydun. Aile terbiyesi almadiniz mi dediginde de ailelerine dil uzattin - buna kasilik yazdigim sadece ve sadece seninle ilgiliydi, ne ailene laf ettim ne de genelleme yaptim..

Sana bir soru sordum.. hatta iki soru sormusum bunun üzerine senin verdigin cevap ise su:

Yani buna baska birsey eklemem gerekmez degil mi?

Inan, burada kavga etmek benim kesinlikle amacim degil. Nedense hep ortasinda buluyorum kendimi. Kimseye hakaret etmedigim halde..

En cok üzüldügüm konu da benim Calikusu'nu cok sevmem - ve seninle böyle 'atisinca' bir tuhaf oluyorum.. Feride de haksizliga gelemezdi, biliyorsun..
lafebesi yalan söylüyorsun.

daha öncede ayni sekilde timeraisere laf atiliyor diye ortaya atlayip baska bayan hakkinda ileri geri konustun.

orada haddini bildirip seni özür dilettim. ama özür dilemen bile samimi degildi ve oyunlarina devam etmistin.

bu nedenle bu konuda seni özür dilemeye zorlamiyacagim.

sadece baska bayanlara türkcen kötü diyerek iftira atmadan önce sana türkce dersi vermeyi daha yararli buluyorum.

"Haben sie keine muslimisch-türkische Erziehung von ihren Eltern erhalten"
muslimisch-türkische erziehung --> müslüman-türk egitimi
familiere sitte / anstand --> aile terbiyesi

yok aile terbiyemize laf attin dil uzattin diye kendini magdur göstermeye calisma. calikusu sadece türk-müslüman egitiminiz yok mu dedi.

lafebesi kendini kavgalarin icine atan sensin. hic yokken atlayip hakaret ve iftira atip bu pisliklerinden siyrilmaya calisiyorsun.

hadi ilk defa olsa hata yapti derdim ama her seferinde ayni oyunu oynuyorsun.