bu yazdiklarin aslinda cok dogru ve takdir edenilecek öneriler.
yanliz, bu önerilerini bana iletmeden evel, birincisi kendine, ikincisi calikusuna, ücüncüsü feyzosa söylemen gerekirdi. bir insan öncelikle kendisini elestirmeli, sonra karsisindakini. ben calikusunun xxxx oldugunu coktan biliyorum. kendileri o dönemler benimle adam akilli konusacagina, kacmayi tercih etmisti. önemli degil, herkes kararlarinda hürdür. tekrar aramiza gelerek, ilk basta yine bana saldirdi. ben düne kadar pek orali olmamistim...
bak manbeecigim, simdi beni cok iyi dinle, bilirsin tekrarlamayi sevmem. bu genelde tartisdigim bayanlar, ilk basta bana saldirida bulunmuslardir, bunu sende cok iyi biliyorsun. durduklari yerde bunlarin nedense kasintilari tutuyor. ufak tefek sakalarimi bile kaldiramayacak kadar aciz insanlar. ayrica, onlarla bir konu üzeri konusmak, tartismak istedigimi belirtmek istedigim halde, sordugum sorulara cevap bulamadiklari vakit, saldiriya geciyorlar. illa benim sordugum sorulari cevaplandirmak zorunda degiller, bu durumda öylese saldirmalardan vazgecmeliler. biri gelir türk kültürümüzün A`sini bilmedigimizi söyler, digeri gelir bize edepten, saygidan, insanliktan bahseder. digeride gelir, allahin her gününde seriat seriat seriaaaaat geldi deyip, insanlarin gereksiz yerde huzurunu bozar. yalan üstüne yalan anlatiklarina ragmen, nasil olurda bu tür insanlar bizlere DEGERLERDEN bahsederler !?!
eger ki hatalarini anladiysalar, benden ve bazi diger arkadaslardan özürdilemelerini beklerim. aramizda yanlis anlasmalar olduysa da, özelden konusarak halledebiliriz. su sayfada takdir ettigim iki bayan var, gercekten hem zekiler hemde cok saygi deger bayanlar, birincisi lafebesi ikincisi Monday.
sunuda tekrardan hepinize söylüyorum, benim sizlerin oldugu kadar, zamanim yok. zamanimi yogun olarak özel hayatimla geciririm. calisip para kazaniyorum
benim zaman zaman sergiledigim bazi tavirlarimin gizli bir nedeni var ….. catlasanizda patlasanizda söylemeyecegim.
http://www.vaybee.de/forum/showthrea...33#post2081533
surada: Und was hältst du von der amerikanischen Politik? Sorusunu calikusuna iletirken, senin bana sordugun soru: o seninle konusuyor mu? bu Soruyu sormakla amacin neydi? neden eskilere deyinmistin?