Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 22.07.2014, 09:43
Benutzerbild von Bosphorus_
Bosphorus_ Bosphorus_ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von 1978salih Beitrag anzeigen
benekalice kadin !

1- Sana yüzlerce defa söyledim " Ben müslümanim ve Sadece Kurandan faydalanirim ve sana tavsiyem Lütfen Kuran i ac bir defa , bastan sona bir oku !

2- Hadislerden faydalanmak illaki önemlidir ! ama Kuran öncegelir !
( Allahin Kelami ile , insanlarin lafini veya yalanlarini bir tutmak , benim aklima yatmiyor )

3- Sana Allah yardimci olsun, islah etsin, gönlüne genislik versin, kalbindeki paslari atsin , insaallah rabbim sana , ilahi ask nedir bu dünyada hissettirir !

Her seyin en iyisini bilen rabbim, seni ilmiyle ve kudretiyle terbiye etsin !

Yahu Kadin Benekalice, neden bu isyanin be ?
Ne yapti sana Islam, inan ben Islamiyetin burda kurtaricisi veya kollayicisi degilim, RABBIM kuran da AYETINDE der ki " Dini ve Kitabi biz insanliga verdik, ve kuruyucusuda biziz "

Yani acikcasi insanlar, size benim ihtiyacim yok, din de benim kitapta , sadece siz insan gibi yasayip, benim size hediye ettigim akil ile , beni bilin, bulun ve bana sükr edin !

acikca her bir katliam i ISLAM veya Kuran a yikmak , ALLAH inkar etmek, onun olan DINI kötülemek karalamak, inanmasan bile , sana ne kötülügü oldu , diye sormak istiyorum.

yasamiyorsun , sevmiyorsun, inanmiyorsun !

iyi kimseyi tinlamiyordur inan senin hayatin !

ama küfr etmek dini kötülemek ile ne kazaniyorsun !

tekrar söylüyorum !!! kuran i okumadan bana garip garip islam ile bagdasmayan , örnekler verme !

ben bu gibi yalanlarla , iftiralarla ilgilenmiyorum, Rabbim kendi dinini ve kelamini yalanlayanlara illaki, bir gün gelir hesap sorar !

be sadece bir insanim , senin gibi ve sadece senin inanmadigin bir dine inaniyorum, seviyorum ama fani sevgisi benimkisi , SEVDIGIMLE YASAMIYORUM !

Inan kalbim agliyor , baris olmayan bir dünyada yasamaktan !

Selametle
Bunlar Kuran'i 1 kere bile okumamis, Islamofobik sitelerden cimbizla sectikleri ayetleri, butunlugu bozarak bize gostermeye calisan, Kuran'da da adlari gectigi gibi, kaybetmeye mahkum kisiler. Bunlarin kalpleri kin ve nefret ile muhurlu, sonsuza kadar da oyle kalacaklar. Bunlarda provokasyon, kin, nefret, sinsilik, fesat ve insanlar arasina fitne sokma, carpitma, ne ararsan var.

Kuran bunu 1400 yil oncesinden tahmin etmisti, oyle gelecegi goren bir din:

Saff Suresi 8. Ayet:
''Onlar ağızlarıyla Allah'ın nûrunu söndürmek istiyorlar. Halbuki kâfirler istemeseler de Allah nûrunu tamamlayacaktır.''