Zitat von 1978salih
benekalice kadin !
1- Sana yüzlerce defa söyledim " Ben müslümanim ve Sadece Kurandan faydalanirim ve sana tavsiyem Lütfen Kuran i ac bir defa , bastan sona bir oku !
2- Hadislerden faydalanmak illaki önemlidir ! ama Kuran öncegelir !
( Allahin Kelami ile , insanlarin lafini veya yalanlarini bir tutmak , benim aklima yatmiyor )
3- Sana Allah yardimci olsun, islah etsin, gönlüne genislik versin, kalbindeki paslari atsin , insaallah rabbim sana , ilahi ask nedir bu dünyada hissettirir !
Her seyin en iyisini bilen rabbim, seni ilmiyle ve kudretiyle terbiye etsin !
Yahu Kadin Benekalice, neden bu isyanin be ?
Ne yapti sana Islam, inan ben Islamiyetin burda kurtaricisi veya kollayicisi degilim, RABBIM kuran da AYETINDE der ki " Dini ve Kitabi biz insanliga verdik, ve kuruyucusuda biziz "
Yani acikcasi insanlar, size benim ihtiyacim yok, din de benim kitapta , sadece siz insan gibi yasayip, benim size hediye ettigim akil ile , beni bilin, bulun ve bana sükr edin !
acikca her bir katliam i ISLAM veya Kuran a yikmak , ALLAH inkar etmek, onun olan DINI kötülemek karalamak, inanmasan bile , sana ne kötülügü oldu , diye sormak istiyorum.
yasamiyorsun , sevmiyorsun, inanmiyorsun !
iyi kimseyi tinlamiyordur inan senin hayatin !
ama küfr etmek dini kötülemek ile ne kazaniyorsun !
tekrar söylüyorum !!! kuran i okumadan bana garip garip islam ile bagdasmayan , örnekler verme !
ben bu gibi yalanlarla , iftiralarla ilgilenmiyorum, Rabbim kendi dinini ve kelamini yalanlayanlara illaki, bir gün gelir hesap sorar !
be sadece bir insanim , senin gibi ve sadece senin inanmadigin bir dine inaniyorum, seviyorum ama fani sevgisi benimkisi , SEVDIGIMLE YASAMIYORUM !
Inan kalbim agliyor , baris olmayan bir dünyada yasamaktan !
Selametle
|