@salih
Senin durumun vahim, cünki kendini dev aynasinda gören müftü, seyh falan saniyorsun?
Seriatcilara baya öZENMISSIN. Suudi Arabistan'daki seriat mahkemelerindeki müftüler gibi, kendin fetva bile vermeye calisiyorsun burada. SENIN NEYE INANDIGIN kimseyi ilgilendirmiyor. Daha anlayamamissin!!!!
Burada konu Müslüman ülkelerinde. LAIK'ligi lanetleyen Müslüman'larin, kurdugu SERIAT REJIMLERININ dayandigi Islam dininde yer alan hadisler!!
Sanki Müslüman'ligin gereklerini, müslümanlarin nasil inandigini sen belirliyorsmussun gibi, birde de TERBIYESIZLIK yapiyorsun.
Kimse sana insan gibi konusmasini ögretememis, kaldi ki Müslümanligi anlatacaksin.
Agzin pis sözlerle, iftiralarla dolu, kalkmissin benim burada bir hadisi paylastigim icin, küfür ettigimi IFTIRA atiyorsun!!!
Terbiyesiz sey!!!
Nerde küfür etmissim!, göster o yeri, eger adam gibi adam isen?
Tekrar benim sorum bu konuyu bilenlere:
Seriat Mahkemeleri hangi hadislere dayanarak karar veriyorlar, kimin recm edilecegini, boynu vurulacagini, eli, bacagi kesilecegini????
CIHAD icin hersey CAIZ Suudi Arabistan'daki köktendinci Müslümanlar icin:
http://www.milliyet.com.tr/bu-nasil-...10/default.htm
Pakistan'daki köktendinci Müslüman'lar icin:
http://www.hurriyet.com.tr/dunya/6301184.asp
Zitat:
Zitat von 1978salih
benekalice kadin !
1- Sana yüzlerce defa söyledim " Ben müslümanim ve Sadece Kurandan faydalanirim ve sana tavsiyem Lütfen Kuran i ac bir defa , bastan sona bir oku !
2- Hadislerden faydalanmak illaki önemlidir ! ama Kuran öncegelir !
( Allahin Kelami ile , insanlarin lafini veya yalanlarini bir tutmak , benim aklima yatmiyor )
3- Sana Allah yardimci olsun, islah etsin, gönlüne genislik versin, kalbindeki paslari atsin , insaallah rabbim sana , ilahi ask nedir bu dünyada hissettirir !
Her seyin en iyisini bilen rabbim, seni ilmiyle ve kudretiyle terbiye etsin !
Yahu Kadin Benekalice, neden bu isyanin be ?
Ne yapti sana Islam, inan ben Islamiyetin burda kurtaricisi veya kollayicisi degilim, RABBIM kuran da AYETINDE der ki " Dini ve Kitabi biz insanliga verdik, ve kuruyucusuda biziz "
Yani acikcasi insanlar, size benim ihtiyacim yok, din de benim kitapta , sadece siz insan gibi yasayip, benim size hediye ettigim akil ile , beni bilin, bulun ve bana sükr edin !
acikca her bir katliam i ISLAM veya Kuran a yikmak , ALLAH inkar etmek, onun olan DINI kötülemek karalamak, inanmasan bile , sana ne kötülügü oldu , diye sormak istiyorum.
yasamiyorsun , sevmiyorsun, inanmiyorsun !
iyi kimseyi tinlamiyordur inan senin hayatin !
ama küfr etmek dini kötülemek ile ne kazaniyorsun !
tekrar söylüyorum !!! kuran i okumadan bana garip garip islam ile bagdasmayan , örnekler verme !
ben bu gibi yalanlarla , iftiralarla ilgilenmiyorum, Rabbim kendi dinini ve kelamini yalanlayanlara illaki, bir gün gelir hesap sorar !
be sadece bir insanim , senin gibi ve sadece senin inanmadigin bir dine inaniyorum, seviyorum ama fani sevgisi benimkisi , SEVDIGIMLE YASAMIYORUM !
Inan kalbim agliyor , baris olmayan bir dünyada yasamaktan !
Selametle
|