Benim kürtlere küfür ettigim görülmemistir. Ben Türkiye halklarinin hic birisine küfür etmem.
Ben bütün insanlari severim, sevmediklerim ise insanliktan cikmis cehennem zebanisi mahlukatlardir.. Ben hic bir seyi gizlemedim sen sadece sormadin..
Egemen Bagis
BAKARAlarsin-makaralasin sonra desin ki, zan altinda olanlarin hepsi Kürt asilli, bu cok manidar cok.. Cok manidarmis cok.. Sevsinler onun Kürtlügünü! anlatabildim mi manbee!
Zitat:
Zitat von manbee
tabi tabi yalan bedava.
senin sasmadigin cizgi zaten dönmek. sabah dedigini aksam inkar ediyorsun. dün darbeciydin bugün darbe karsitisin. daha birkac yil önce kürtlere küfür ediyordun bugün kardeslerim diyorsun.
cok yakin zamana kadar alevi oldugunu bile gizliyordun. zülfikar senin alevi oldugunu burada acikladiginda önce inkar edip sonra kabul ettin.
sen hangi döneklikten konusuyorsun? yazdigin bircok konuda sana dansöz gibi kivirdiginin ispatlarini görürsün. bugün dedigini dönüp yarin degistirdigini görürsün.
en son yaptigin dönekligide saymadan yapamiyacagim. manbee gel sana özel konu actim orada tartisalim siyasi konulari demistin. pes pese darbeyi yiyince oradanda kactin bu dönekliklere ne diyorsun?
|