Sen hangi Tübitaktan bahsediyorsun. Ha Türbitaka sormussun ha da paralari sifirlamazini bile beceremeyen Bilal'a. Tübitak'a göre bayrak yere inmmemis, yer bayraga yükselmis.. Hersey görüs meselesi. Dünyada nerde bagimsiz kuruluslar varsa, hep Erdogan'i yalanci cikardi. Bakaraci makaraciyi da haa onu cenabi Hakk'ta yalanci cikardi. Bakara suresini bi oku ne demek istedigimi anlarsin..
Suriye'ye ve Essad'a Esset degil, Essat'a tekrarliyorum, Esset degil Essat'a aslan kesilen baskaban nerde? ISID'e karsi süt dökmüs kedi gibi kösesine mi cekildi?
Zitat:
Zitat von manbee
konu cumhurbaskanlik degil, sen niye cumhurbaskanliga yorumladigini anlayamadim.
gelelim yazdiklarina. kimse hakan fidana suriyeye git oradan roket at demedi. lütfen ya gercekleri arastirarak ögren yada hic bu konulara girme. senin yanlislarini düzelttikce kendimi ögretmen gibi hissetmeye basladim.
dogruyu bilmek isteyenlere o görüsmeyi kisaca anlatayim. türk silahli kuvvetler suriyeye girmek istiyor. ahmet davutoglu giremeyiz önce bunun diplomatik hazirligini yapmamiz lazim diyor. mit baskani hakan fidan girmeyelim cünkü esadcilar türkiyenin her yerinde bomba patlatir diyor. ama asker diretiyor en mükemmel an simdidir biz girmek istiyoruz diyor. sonra hakan fidan sinirlenip simdi girilemez biz sinirlarimizi tamamen kontrol edemeyiz diyor ve böyle bir an mükemmelse ben onu her zaman yaratirim diyor. iki adam gönderip suriyeden buraya rokat atarim is biter diyor. ve bu sekilde türk silahli kuvvetlerin suriyeye girmelerini önlüyor.
gelelim bakara-makara olaylarina. tübitakin analiz sonucu bu ses kaydi manipüle edilmis diye aciklama var. her kimki inanmiyorsa alir ses kaydini kendi analizini yaptirir. insanlar sormazmi o kadar oy almis chp, mhp ve bdp niye yaptirdiklari ses analizlerini aciklamadigini 
simdi dönelim asil konumuza.
ask_sehidi icindeki bu hakaret ve kin hic bitmeyecekmi???
israil hayranligina saygi duyarim ama chp fanatigi oldugun gibi israil fanatikligin tutarsa ne yapariz?
|