Zitat:
Zitat von Caka_Bey
bazi insanlar iste hak hukuk tanimazlar. ne yapmak lazim?
Öncelikle bütün meseleler disarda dönüyor bunu hatira getirmeli.
cekinmeden ismini vereyim; '' Cenk '' adli üye ile fikirlerimiz uyusmaz ama hareketini zekice buluyorum.
Adam Dinimize düsman ve bir konu acip 4 tane Müslümani mesgul ediyor, yazan ise sadece kendisi!
1'e 4 istedigin kadar hakki konus adam amacina ulasiyor
ne yapmali?
onunla ugrasmamali, birak yazsin denmeli.
cünkü degisecek ve degistirebilecek adam var, degismeyecek ve degistirilemeyecek adam var.
O halde yapilacak en iyi sey disardaki gercek hayata daha fazla adapte olmak...
ben burada ki cokca gecirdigim vakitlerden pismanim ama zararin neresinden dönersen kardir..
Eskiye göre daha az girmeye calisiyorum ve insallah daha da az ugrayacagim...
Bazi seyler icin ugrasmaya degmez, Cünkü daha hayirli!
Herkese Saygilar, Sevgiler ve Hürmetler
|
Ben burda yazan hicbir insanin gercekten fikir özgürlügüne inandigini düsünmüyorum!
Nedeni belli,fikirlerinize ters olan birinin kendinize düsman oldugunu varsayiyor ve öyle görüyorsunuz!Bu sizin edindiginiz felsefenin Totaliter oldugunu göstergesidir!
Karsinizdakini bastirmak icin,o kisiyi kursun manyagi yapacaginiz yönünde tehdit savuruyor ve kisiyi punda getirme planlari yapiyorsunuz....Bu da sizin ne kadar statükocu bir kafa yapisina bagli oldugunuzun göstergesidir!
Bir seye inanmamak ve o fikre karsi mücadele yürütmek baska birsey,kisinin kendisine yönelik mücadele yürütmek baskadir.Sonucta insanlar gider,insanlari belkide suriye ve iraktaki terörist guruplar gibi öldürürsünüz ama fikri ve düsünceyi asla öldüremezsiniz!Fikirler,anca zamanla savunma kosullari ortadan kalkinca,üretilmez veya dillendirilmez,ama madde de ve insanligin sosyal yasminda celiski var oldugu müddetce var olur ve siz kabul etmeseniz de var olur!
Birine yafta yapistirmak kolaydir,ama o dogru oldugu yönünde lanse etmeye calismak cok zordur,hele ki yanlis yolda,yanlis tespit yapip,ahkam kesiyorsaniz sizler;karanlik kafalarinizda bir isik göremediginiz icin,karsinizda, farkli olana satasarak kendinizi tatmin ediyorsunuzdur!
Anlayana sivrisinek saz tabi!