Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 06.06.2014, 00:41
Benutzerbild von turkogluturkiye
turkogluturkiye turkogluturkiye ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard Altinin degerini saraf,Islam`in degerini bilginler anlar

Lümpenler cahiller, sapiklar, irz düsmanlari, cikar cevreleri, kandan alin terinden beslenenler Islami sevmez, sevemezler.Cünkü Islam onlarin hayat tarzlarinin düsmanidir.onlari yerle bir etmek icin gelmistir.

Iste Bunu dile getiren degerli bir Bilgin

Bismark’ın Kur’an ve Hz. Muhammed’e Ait Sözleri

“Muhtelif devirlerde insanlığı idare etmek için Allah tarafından geldiği iddia olunan bütün gönderilmiş semavi kitapları tam ve etraflıca tetkik ettimse de hiçbirisinde bir hikmet ve isabet görmedim. Bu kanunlar değil bir cemiyeti, bir hane halkının bile saadet ve selametini temin etmekten pek uzaktır. Lakin Müslümanların Kur’an-ı bu sözümün dışında kalır. Ben Kur’an-ı her cihetten inceledim, her kelimesinde büyük hikmetler gördüm, Müslümanları düşmanları bu kitabın Muhammed’in kendisinin yazmış olduğunu iddia ediyorlarsa da en mükemmel ve hatta en gelişmiş bir dimağdan böyle bir harikanın ortaya çıkmasını iddia etmek, hakikatlere göz yumarak kin ve garaza alet olmak manasını ifade eder ki, bu da ilim ve hikmetle bağdaşamaz” dedikten sonra prens Bismark sözlerini şöyle sürdürüyor:

“Ben şunu iddia ederim ki; Muhammed seçkin bir kuvvettir, kudret tezgâhı böyle ikinci bir insan daha yaratmamıştır.” Ve Bismark sözlerini şu ifadelerle noktalıyor:

“Senin çağında yaşamadığımızdan dolayı çok üzgünüm ey Muhammed! Öğretmeni ve yayıncısı bulunduğun bu kitap senin değildir. O ilahidir, bunun ilahi olduğunu inkar etmek mevcut ilimlerin batıl olduğunu ileri sürmek kadar gülünçtür. Bunun için insanlık senin gibi seçkin bir kuvveti bir defa görmüş ve bundan sonra göremeyecektir. Ben heybetli huzurunda tam bir hürmetle eğilirim.”