Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 03.06.2014, 01:03
Benutzerbild von __CENK__
__CENK__ __CENK__ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard Manyak

Zitat:
Zitat von turkogluturkiye Beitrag anzeigen
Aynaya bakip yazmaya devam et
Beni tanima serefine nail olma olanagin varken, böyle uzaktan hakaret yagdirman, serefsizliginin degilsa psikopatliginin sadist ruh hastasi oldugunun isbatidir.
Islam`in lümpenler degil akli selim insanlar degerini anlar
Onun hayat veren seref veren onur veren ögretileri ve imani sana birkac boy büyük geldigi anlasilmistir.

Tekrar ediyorum konumuz son yüzyilda ideolojilerin yaptigi katliamlar, ve islam düsmanliklaridir.

Asagidaki belgeselleri izle korkma !!Belkim insanlik evrimini tamamlarsin !
SENIN NE MANYAK SEYLERLE ILGILENDIGIN BURDAKI YAZILARINDAN BELLI,KENDINE ARKADAS ARIYORSAN O BEN DEGILIM!ÖLÜM KORKUM YOK!CENNET VE CHENNEME DÜNYADA INANIRIM:BENIM KABEM INSANDIR!BILME INANIRIM! AMA SENIN GIBI SAPIKASL BIR SEKILDE DIN INANCI TASIYANLAR,NERDE BIR BILIM VARSA YOK ETMISLERDIR!DÜNYANIN EN ESKI EN BIRIKIMLI KÜTÜPHANESINI YAKANLAR MÜSLÜMAN DEGILMIYDI!HITLERI HER YERDE DESTEKLEYENLERDE ÖYLEYDI!BU BILE SIZIN NE MENEM BIR ALCAK OLDUGUNUZUN GÖSTERGESIDIR!SIMDI SEN BUNUDA YALANLARSIN?KENDI KENDINI KANDIRMAK ICIN!AMA GERCEK BU KABUL ET!DÜN HITLER KULLANDI SIZI BUGÜN AMERIKA!HITLERE BÜTÜN MÜSLÜMAN ÜLKELER DESTEK VERDI!SOVYETLERDE YASAYANLARDA,SENCE BUNU TÜRKLERDEN BAGIMSIZ YAPMIS OLABILIRLER MI?KIRIM,AZERBAYCAN VE KAZAKISTANDA HITLERIN VE VE ESKI OSMANLI SUBAYLARINI ÖRGÜTLEDIGI GERICI AKIMI STALIN KANLA BASTIRMIS ONU IKIDE BIR ORTAYA ATIYORSUN!UNUTMA STALIN ILE TAYIP AYNI MILLIYETTEN!YANLIZ BUNU YAPARKEN BILE SIZDEN FARKLI YAPMIS!BU GERICI AKIMA DESTEK VERENLERE TAVIR ALMIS,SENIN OSMANLIN GIBI 10 BIN ERMENININ SUCUNU 3.5 MILYON ERMENIYE YÜKLEMEMIS!
SANA BIR DAHA CEVAP VERMIYCEM;SENDE BENIM YAZILARIMA CEVAP VERME!