Zitat:
Zitat von turkogluturkiye
:-) sana daha öncde demistim gel veya adres ver geleyim beraber bir Psikologa gidelim.
Bakalim kim hasta
Hakaretlerinide yüzüme yapma cesaretini göster senin elini öpmesem namertim.demistim, aksi halde dünyanin en alcak serefizisin demistim.Sen son SIKKI kabul ettin.
Fakat yapamazsin sadist terör bozuntusu!Kacak oynamayi seven zavalinin tekisin
Asagida belgesellerle destekli bir makale astim
Bilgin varsa onlari cürütürsün
Konuyu saptirmakla 200 milyon insani katl eden ideolijini irkdas ve sapik yoldaslarini temize cikaramazsin.
Islam gibi erisemiyecegin yüce bir degere hakaret etmekle alcalip cükürlanmakasin.
|
KOYUN GIBISIN BE KARDESIM!ACIYORUM SIZE,OLMAYAN UYDURMA BIRSEYE INANIP,KENDINIZI HEBA ETMENIZE!
EN AZINDAN SENIN KADAR TAKINTILI,SAPIKSAL FIKIRLERE SAHIP DEGILIM BU BANA YETER!MANYAKSIN SEN GERCEKTEN! SEN KORKUYORSUN TABU OLARAK GÖRÜYORSUN BEN GÖRMÜYORUM!BENIM SEVIYEME ERISEMEDIGIN ICIN;SU ANDA ICIN ICINI YIYIYOR BILIYORUM!KABUL ET SENIN BU DIN SAPLANTIN BIR HASTALIK!INSANLIKTAN CIKMISSIN SEN,SÖMÜRÜLÜYORSUN FARKINDA DEGILSIN!GIT ADAM GIBI DISARI CIK,BIR CAFEYE FALAN GIT,O SACMA TEKDÜZE YASAMDAN CIK INSAN ICINE GIR BIRAZ!EN SONUNDA INTIHAR EDERSIN SEN BU GIDISLE VEYA INTIHAR BOMBACISI OLURSUN!YA BIRI BU MANYAGA YAZSIN!ADAMA KIMSE YAZMIYOR,O DA BURDA BIR IKI NICK YAPMIS KENDI KENDINE KONUSUYOR!YAZIKTIR INSANIYET NAMINA BU ADAMA YAZIN!BU DINLE KAFAYI SIYIRMIS!