Zitat:
Zitat von __CENK__
[QUOTE;2085701]
Farzetki ben ermeniyim ne degisecek?
Bu seriatcilarin haram ile helali birbirinden ayirt edememesini degistiricek mi?
Farzet ki ben Kürdüm!Bu seriatcilarin alcak oldugunu degistirir mi?
Farzet ki ben mogolum,afrikaliyim,amerikaliyim!
Bu senin sahtekar yüzünü degistirecek mi?
Surda bir nebze kadar icinde din,iman duygusu tasiyanlara sesleniyorum!
Dinler asla Bir ulusu ön plana cikarmaz,orda uluslar din kardesliginden dem vurur!
Bu sahtekar kelle avcisi,bir dinci oluyor burda,bir irkci fasist!
Kendisi bile ne oldugunu bilmiyor?
Ben bu türkoglu Türkiye isimli sapigin ne oldugunu biliyorum!
Serefsizler imparatorlugunun canak yalayicisi!
|
Kimse irkini secme hakkina sahip degildir.Buyüzden kimse irkindan soyundan dolayi kücümsenmez, fakat öyle alcalmis insanlar vardir ki, yaptiklari lanetlik isler yüzünden mensubu bulunduklari irklara pek iyi bakilmaz
Örnegin Alman dendimi genelde Hitler akla gelir
Yahudi denildimi Fitnelikler insanlik düsmanligi akla gelir
Sirpleri duyunca bosna katliami akla gelir
Ermeni denilince Anadoluda efendi efendi yasarlarken Osmanlinin zayifligindan yararlanarak alcakca saldirmalari Hocali soykirimi akla gelir
Rus denilince sovyetler akla gelir ki, 100 milyon insanin katlina sebep olmuslar
Öyle irklerde de vardir ki,onlarin mensuplari dedelerinin yaptiklarindan gurur duyarlar
Örnegin Türk denilince Kahramanlik akla gelir!Dünyanin neresine giderseniz gidin Türk denildimi insanlar size üsten bakmaz, sizi pisirikte göremez.
Bunu dile getirmek hicbir zaman diger irklari kücük görmek degildir.Bu güzel bir mirastir.
NE yapalim senin dedelerin sana pis miras biraktisa
Sende insan olda torunlarina iyi miras birak
Böyle salya sümük onun bunun degerine sanal arkasindan küfür ederek deger bulacaginimi saniyorsun, Terörist bozuntusu
Bugün Anadoluda yasama firsatiniz varsa Bunu Islam seriatina borclusunuz
Nankör köpek, yoksa bizanslilar tarafindan coktan asimile olmus ne kürtlügünden nede ermeniliginden haberin olurdu.
Beni tanima serefine erisemiyeceksin.Yoksa davetime evet derdin
senin gibi ödlekler seref yoksunlari sanalda hayalda yasamaya mahkümdürler