Sagir duymaz uydururmus!
Sana oraya gel ben bana haber ver bende iki dakka sonra ordayim demistim.
Herkesin ne oldugunu zaten herkes görüyor manbee! Senin niyetin bozuk, yoksa gelmeden önce bana haber verirdin. Ama senin maksadin gelmek melmek degildi.
Sen cok gürlüyorsun ama yagdigin yok manbee! Hatirliyorsan, bak sen gelmesen ben seni bulurum demistim. Sende internette güvenmistim. Ama meslegim geregi internet benim icin yedi tepeli bir sehir degildir ve burda hatiri herkes tarafindan sayilan bir hanim efendiyi sözde desifre edecegim diye ismini cismini aciklamastin o da burda bi sirf senin adini söylemisti gerisini ben buraya geldigimde devlet dairesinde calisan bir bayan arkadas sagolsun hatirimi kirmadi, seni elimle koymus gibi buldum. Aramizdaki farki görüyormusun manbee?
Ben iddia etmem bahse girmem! Bunlar benim hayat tarzima aykiri seyler! Ben yaparim dedim mi yaparim, Roma'yi da yakarim dersem, yaparim bilirsin
Zitat:
Zitat von manbee
hatirliyor gibiyim sen adres verip bu benim adresim degilse (seyim) demistim. o adrese gelip seni bulamayan gelip burada senin o dedigin (sey) oldugunu herkese duyurdu.
bak simdi söyle bir teklifte bulunuyorum sana.
senin dediklerin dogru degilse ne olacagini (hani bir zamanlar diyordun) acikla bende sana yalanci oldugunu ispat edecegim.
|