24.05.2014, 12:01
|
 |
Erfahrener Benutzer
|
|
|
|
Zitat:
Zitat von feyzade
oh hayran oldugun ask-sehidine bi bak. manbee ortalikda yokken, ortaligi yirtip yirtip duruyordu, manbeeye küfürler, ille gel ille gel, kafani kesecem v.s. sen ve tatlibela dahil!! manbeeyi cekistire cekistire telef oldunuz.
sirf ben, adam yokken neden onu cekistiriyorsunuz diye yazdim diye, altimdan girip üstümden ciktiniz, bil hassa sen.
eh hadi, adam simdi burda, neden yüzüne söylemiyorsunuz! sirtindan konusduklarinizi! und sowas verteidigst du auch noch! billig!!
senin aklin beynin olmiyabilir. ama benim var! ich kann selber für mich denken, ich lasse nicht für mich denken! ich habe meine eigene meinung! und ich bin in der lage zu recherchieren, im gegensatz zu viel zu vielen mitläufern hier!
|
feyzade bunlar niye bu tür hakaret ve itibarsizlastirma propagandasi yaptiklarini düsünmek gerekiyor.
objektif ve tarafsiz sekilde hicbir konuda dürüstce argüman üretemedikleri icin bu tür seviyesizlige sürüklemeye calisiyorlar.
domuzlarla gürese girdiginde her zaman kaybeden gürese giren oluyor. her harükarda pisleniyorsun.
bunlarin amacida ustalastiklari seviyesizlikte beni alt etme cabalari.
seviyeden konusupta her yazilarinda seviyesizliklerini ispat ediyorlar
birak bunlar benim yoklugumda bana hakaret etsinler.
önemli olan benim bulundugumda o hakaretleri edecek cesaret ve yürek olmamasi.
|