Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 16.05.2014, 18:11
Benutzerbild von turkogluturkiye
turkogluturkiye turkogluturkiye ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von __CENK__ Beitrag anzeigen
Sana cevap vermek insanlik sucudur bence!
Sapik olmasan, takintili bir manyak olmasan diger sapik muslumanlar gibi, belki adam gibi yazardin?
Sen ve senin gibi sapik mualumanlar insan bile degil ki adam yerine koyalim...
Bak eger kan icmeye ihtiyacin varsa onderlerin gibi, kan bankasina basvur, burda bagirip cagirmayla bir halt edemez, kendini hakli gosteremezsin!
Sende diger sapik muslumanlar gibi, katil ve kan emici zihniyettesin!
Zaten sende asagilik duygusu olmasa, devsirme turk ve sonradan musluman olmus biri olmasan, turk oglu turk diye bir nick yapmazdin? Aciyorum ben sana ya, uazik bu cocuk kendini cok kaptirmis.......
Cesaret meselesine gelince?
Sizin cesaretiniz; cocuk kellesi kesmektir!
Sizin cesaretiniz; eli kolu bagli insanlari kursuna dizmektir!
Sizin cesaretiniz;zavallı esir dusmus insanlari, tekbir getirerek kellesini kesmektir!
Kan emici, kelle avcisi zihniyetinde birisin, ben senin bana yazdiklarina zerre kadar deger vermiyorum, tehtitleroni dikkate bile almiyorum, senin devletin yaklasok 24 yildir tehtit ediyor beni, ondan korkmuyorumda, senin gibi bir köpek ten mi korkucam?
Guldurme beni ya.....
Halen serefsizim diye haril haril bagiriyorsun..anladik öylesin,

komik olan bundan zevk alman

Ben insan psikolojisi okudum

Jeoloji okuyan bir arkdasim var senin durumunu ona sormam lazim

kuyruk acisi cektigin belli oluyorda , bukadar Müslüman ve Türklerden korktugunun sebebini ben anlayamadim...hayvanlik dönemlerinden kalma dna depresmesi olabilir, yada gelisimini tamamlayammis parazitlerdensin.
Türkiyeden masum insanlari alcakca katl edip gelip burda kiliseye siginan mahluklardanda olabilirsin Herhalükarda cahilin ahmagin tekisin
sana biraz tarih dersi vereyim

tarihe biraz vakif olur dedelerinin alcakligini vahsetini görürsün, belkim insanliga özenirsin

-hacli seferlerinde milyonlarca coluk cocugu katl ettiniz
Müslümanlar dedelerinden kudusu geri aldiginda insanlik dersi verdi buyüzden bugün hayattasiniz

-Canakkaleye yedi düveli toplayip 250 bin insanimizi katl eden senin yoldaslarin

-1-2 dünya savaslarindsa 200 milyon insani senin cibiliyetsiz soydas yoldaslarin katl etti,

-Bosnada,Cecenistanda, irak, ve Afrikada,Türkistanda, Hocalida, latin amerikada 10 milyonlarca insani senin alcak zihniyetin katl etti..

Bugün helen Dünyanin hertarafinda öldürülen insanlar senin soydas ve yoldaslarinin ürettigi silahlarla katl edilirken, elinizdeki ekmekte ölen insanlarin kani bulasmisken,gelmis burda müslümanlari katliamci olarak lanse etmeye calisman, ahmakligin degilsa cahiligin belirtisidir.
Bu baglamda sende biraz insanlik onuru varsa azcik tarih oku!!Gercek tarih

bunlari o,mayan beynine yerlestirisen sana ders vermeye devam edebilirim

Saygi, saygi deger insan ogullarina

Geändert von turkogluturkiye (16.05.2014 um 19:01 Uhr).