Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 16.05.2014, 15:39
Benutzerbild von turkogluturkiye
turkogluturkiye turkogluturkiye ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von __CENK__ Beitrag anzeigen
Sapiksal öge tasiyor diye bosuna baslik atmadik,sözde bir ulusu temsil edenlerin,sözde islam dininin yegane din oldugunu söyleyenlerin,kimlikleri ortada......
Yalan mi simdi?Muhammet 9 yasindaki bir kizi nikahina almadi mi?
Suriyede sözde islam devleti adina savasan genclerin cebinden tanga bosuna mi cikmis?
Tavsir edilen cennet te dereler sarap akmiyor mu?
Hurilerle dolu degil mi?
Birkere asagilik kompleksi olanlar,kendilerini cok iyi Türk diye tanitir,mesela Türkoglu Türkiye gibi mesela?
Su an yogunum o acidan fazla yazamiyorum,fakat islerim bittigi zaman burda su cok ahkam kestiginiz dinler hakkinda hemde ayetlerinden alinti yaparak anlatirim,siz rahat olun örümcek beyinli gerici yobazlar!
Salih`e;ben var olani gösterip,insanlarin aydinlanmasini istiyorum,körü körüne bagliliga karsiyim....
Birakinda bu hayatta birileri sizin inandiginiz degerlerin kötülügünü size göstersin!
Geri zekalinin biri beni tanimadan kursun manyagi yapacakmis?Buna cok güldüm cünkü;o kadar zamandir burda,islamiyetin inceliklerini öve öve bitiremeyenler,tipki suriyedeki ve diger müslüman ülkelerdeki sapik guruplarin mantigina es tavir sergiliyor,Öldürme tehtidi ile korkutmaya calisiyor?Cok komiksin allahin gerizekalisi,ben seni bulmak istesem bulurum zaten sen merak etme!Senin gibi insanlari coook gördüm bu hayatta,söyle iyi böyle iyi dersiniz,sonrada canavar kimliginiz ortaya cikar,senin buraya yazdiklarini zirva,senide gereksiz bir malukat ilan ediyorum.......
Aydinlik görmemis sapik !
Karanliklarin mahluku

Sana senin anlayacagin dilden insanca davet gönderdik dedik ki; Zerre kadar serefin varsa pc nin arkasina gizlenip hakaret etmeyi birak
Hakaret etme cesaretin varsa gelip yüzüme yap
dedik

Halen burda salya sumuk saldirman senin zerre kadar serefin olmadiginin en bariz isbatidir.
yani bunu sen kendin tescilledin.
Simdi zerre kadar serefi olmayan bir mahlukla bir insan neyi tartisabilir?
Burda Müslümanlara karsi her yazdigin kelimyle ben serefsizim demekte oldugunu haykiriyorsun!!
Haykirmaya devam et !
Yok ben insanim insanca tartisma yapiyorum diyorsan bir tarafsiz kisiye yazdiklarimizi okut, hakarete ben basladiysam tüm insanliktan özür dilemesini bilirim.
fakat bunuda yapamazsin

Zere kadar serefi olmayanlar Yegane hayat nizami olan mensuplarini serefin zirvesine tirmandiran Yüce islam dininde hata buldugunu sanmasi, serefsizligi hayat standarti haline getirmesi demektir.

Evrensel insani degerler, Insan haklari evrensel beyannamesi ortadadir.Bunu ilk yazili hale getiren Islam dini oldugunu BM genel kurulu bile kabul etmisken
hicbir insani deger yargisi olmayan
maymun soylu oldugunu iddia etmekten baska bir deger bilmeyen
"Yetistirdigi meyvenin tadina bakmak en tabii hakkimdir "(!)diyecek kadar alcalan
Coluk cocuk ciplaklar kamplarinda debelenmeyi özgürlük sanan
Kadini alinir satilir meta gören, ortanin mali olmasinda sakinca görmeyen
iki dünya savasinin akil bablari olan
Darvinin hipotezleriyle beyin hücreleri dumura ugramis
Bir tablonun bile kendiliginden olamiyacagini fakat koskoca evrenin tesadüfen olustugunu iddia edebilecek kadar bilim ve gerceklerden uzak, kackin bir sapik düsünceyi, yol deger sanan
sapikilasyon gihodilerle neyi tartisip nere varilabilir ki?

Degerlere saldirmakla deger kazanacaklarini saniyorlar
Be ahmaklar varsa degerlerinizi anlatin !
Biliyorum
Yokki ne anlatacaksiniz !
Buyüzden kackin yasamaya mahkumsunuz.Mahkumiyetten kurtulmak icin Tüm insanlik degerlerini dejenere etmek icin yirtinip duruyorsunuz!
Yeryüzündeki tüm olumsuluklarin perde arkasinda ya siyonistler yada onlarin kuklasi siz varsiniz.
Bunu akli selim dünya entelektüel insanlari anlamistir.

Artik suyu tükenmis kurbagalar gibi ortada kaldiniz

vak vaklamaya devam edin