Zitat:
Zitat von __CENK__
Zaten türkleri hep koyun gibi görenler,onlara o kadar cok kabullendirmiski bu durumu?
Her Türk bir koyun gibi,cobanlarin her istedigini yapar,o nerde istiyorsa orda otlanir,sonra kessin diye boynu nu uzatir.....
Bir aydin vardi,türklerin yüzde 90 i aptaldir diyordu,ben daha akilli olan bir türke raslamadim,Bence yüzde 95  ))
"Kabede mekke de degil ne ararsan kendinde ara"Bu sözde müslümanlara birsey anlatiyor mu bilmiyorum,ama görünen köy klavuz istemiyor onu biliyorum?
Fundamantalistler yapilan katliamlari kabul etmemek icin,zeytin yagi oldular  ))
Sanki tekbir getirerek,kelle kesenler,ataist?
Güldürmeyin arkadaslar ya,dinlerin sapiksal öge tasidigini kabul edin,gerci etmesenizde gercek bu!
Son söz günes balcikla sivanmaz!
|
Cok seyi kabul ediyorum ama bunu Ateistler icin de gecerli degilmis gibi göstermeni kabul etmiyorum...
tekbir getirerek kelle kesenler milyonlarca insan da degil, bunu da düsünmen lazim...
Ne olursa olsun, sen kabullenmeyebilirsin lakin, bir cok Müslüman, Hristiyan ülkelerinde Din düsmanlari da var, hem de üst kademelerde...
burada nasil ki Müslüman, hristiyan, yahudi hatayi kendin de aramiyorsa, din düsmanlari da her sey bana serbest diye düsündügünde ayni hatayi yapmis oluyor...
Din düsmanlari kendilerini Dini ülkelerden dolayi baskida hissediyorsa, sürekli tehdit altindayiz diye düsünüyorsa o bence kendi problemleri....
sürekli olumsuz taraflari görüp kendimi savunmaliyim, onlari önce ben mahvetmeliyim diyenler hatayi kendinde arasinlar,
Elimden geldigince hic bir düsünceyi yasaklamak istemedim, kimseye kolay kolay oruc tutacak misin diye bile sormam....
Cok dindar oldugunu bildigim bir kisiye bile kolay kolay sen Namaz kiliyor musun, oruc tutuyor musun diye sormam...
benim isim sevdirmek, kolaylastirmak ve kendi isime bakmak..