Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 29.03.2014, 17:21
Caka_Bey

Standard

Zitat:
Zitat von WpumaC Beitrag anzeigen
düzeltme imkanlari var tabi, isin zor tarafi, bagimlilik hastaligina sadece insanin kendisi degil, maalesef arkadas cevremizde bu hastaliga yakalanmislar. biri uzak durmak isterken, digeri vazgecemiyor...
böylece yine hayatimizin her gününde su sanal alem yer almakta. bence faceb. vs. gibi sayfalari kökünden cekip kurutmak lazim

...simdiki cagimizdan hemen hemen olan herseyden hic memnun degilim.
genellikle bizlere sunulan seceneklerin, gerektiginden cok fazla buluyorum.

mesela, yemek ürünlerini almaya gittigimde, raflarin önünde durdugumda 50 cesit salam, 150 cesit peynir, 200 cesit makarna modellleri, (kosmetik ürünlerini ve kiyafetlerdem hic bahsetmim) gördügümde resmen kafayi yiyiyorum. bazi zaman hic birini almadan ac ac eve geri gidiyorum. bazi zamanda her cesitten alisveris arabasina atip, eve gititkten sonrada 1500 cesit ürünlerimi yerlestirecek dolap bulamiyorum....

cakkabey, ben heralde cok agir bir depresyona yakalandim. sizce tas zamanindaki insanlarda depresyon gecirir miydi? hmmm....
Seceneklerin fazlaligi ayni sinav gibi...sinavda 10 soru gelir ama biz bazen 50 sorunun cevabini calisir ögreniriz, sorunun nereden gelecegini bilmedigimiz icin...

nefsimizle mücadele etmek kolay degil, biliyorum ama millet menfaatine, zevkine nasil calisiyorsa biz de kendi inandiklarimiz icin calismaliyiz...

M. Bozdag - Ruhsal Zeka veya H. Ertugrul - Kendini Arayan Kadin adli kitabi oku, tavsiye ederim...