Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 10.01.2014, 13:26
Benutzerbild von 1978salih
1978salih 1978salih ist offline
Erfahrener Benutzer

Beitrag Anlasilmamis ""

Zitat:
Zitat von WpumaC Beitrag anzeigen
savasi emreden, savastan yana olan, akil sahibi olamaz demissin. dogru, bu bakis acisina dayanarak bakarsak, asirlardir bu yer yüzünde yapilan savaslarin, birer beyinsizler tarafindan yapilmis oldugunu anlamis oluyoruz. dogru mu? birer üniforma giydirerek, yada giravatli takim elbiseler giydirerek, savaslar ilan edilmis. Hmmm, öylese bu durumda asil kimler akilsiz oluyor? halk mi yoksa egitimli giravatlilar mi?

Akil sahibi insanin, zorlanmadan , yapilan isin (savaslarin) iyi olamayacagini idrak etmesi , hatta iyi olmadigini bastan bile bilmesi olasidir !!

Kimlerin KAN döktügü önemli degil , KANIN DÖKÜLMESI , insanlik disidir !!

Evet haklisin, ASIRLARDIR savaslar yapilmis, kanlar dökülmüs !!

TEK NEDENI DÜNYAYA HAKIM OLMAK !! GÜCÜNÜ GÖSTERMEK ICIN !!!

Durum ortada AFRIKA aclikla bogusur, GAMSIZLAR tuvaletten cikamazlar !!

SAVASI BENIM ATAM DA YAPMIS OLSA IYI YAPMAMIS !! SARTLAR VE DURUM DOLAYISIYLA VE HATTA ONLARDA DA NEFIS BULUNDUGUNDAN ÖTÜRÜ, TOPRAK ZENGINLIGINI , BIR NOKTADAN SONRA ABARTMISLARDIR !!!

Buda osmanlinin sonunu getirmistir !!

Illaki insanlar hata yaparlar !!

AMA bu hatalarin herbirisinden haberdar olan , ve HALA savas yanlisi TUTUM sergileyen , insanligin, BEN kesinlikle AKLINDAN süphe ederim !!

Savasa karsiyim diye , düsmanin canimi ve malimi ve topragimi almasinada izin vermem !!

SAVASMAM, SAVUNURUM !!

Burda konunun asil amacindan cikmasini isteme benden, bugün yine erdemlik zenginlikten daha üstün diyebiliyorum....

Zitat:
Zitat von WpumaC Beitrag anzeigen

baris icersinde bir dünya da nefes almak istiyorsaniz, bundan sonra WPC partisine üye olun lütfen. dört gözle oylarinizi beklerim

salih kardesim, benim cok farkli bakis acim vardir. Bu yüzden, politikacilari entrekalariyla cok derinden ilgilenmem.

son aylarda, sizlerin sayesinde biraz fazla ilgilenmis oldum.

Evet WPUMAC kardesim

seninde partine secmen bulman gerek , bu yüzden davranis ve anlayis sekline , saygi duyyorum, ama benimsemiyorum !!

VURDUMDUYMAZLIK VE BILINCSIZlik BIZ INSANLARIN TEMEL YAPISINA AYKIRIDIR !!

ONUN ICIN MI? CIDDI KONULARIN TI YE ALINMASI ; BUDA OLAYA YAKLASIMIN CIDDEYETINI GÖSTERMEKTEDIR.

BENDE SENIN CIDDIYETINDEN YOLA CIKARAK SANA SU SORUYU SORUYORUM : DEMEKKI DOGUDA SORUN YOK ?? DOGRUMU ??

VE SORUN VARSA AKIL YOLUYLA SORUNLARIN NEDENI NELERDIR ; SENIN ICIN ?
SORUNLAR ZIRRRT DIYE MI ORTAYA CIKMIS ???

YANI BIZLER MISIL MISIL UYURKEN MI YILANLAR YURDUMUZU TALAN ALMIS ??

SELAM VE SELAMETLE

SALIH